Robotokká válnak az emberek. Szerintem is szánalmas.
2016. júl. 27. 21:02
2/16 Roland G. válasza:
Durva .... :)
2016. júl. 27. 21:03
3/16 anonim válasza:
Az emberek kisebb része ment csak oda a Pokémon miatt, a többiek csak kíváncsiságból követték őket. Legalábbis én így gondolom.
2016. júl. 27. 21:04
4/16 eznemlényeges válasza:
Legalább kimozdulnak a szabadlevegőre
2016. júl. 27. 21:04
5/16 anonim válasza:
Az emberiség megérett a pusztulásra.
2016. júl. 27. 21:05
6/16 anonim válasza:
Azt a kocsit simán ellophatta volna valaki, amíg a pasas pokemont keres.
Elképesztő, hogy mennyien nem tudnak különbséget tenni egy játék és a valóság között.
2016. júl. 27. 21:05
7/16 anonim válasza:
Ez már nevetséges! :D
Őszintén én azt gondolom hogy nem olyan rossz ez. Mint látod megmozgatja, összehozza az embereket!
Engem inkább csak az érdekelne hogy hogy lett ilyen felkapott? Miért tetszik ennyire minden embernek? :D
Túlzásnak meg inkább azt tartanám amikor egyesek ott keresnek pokemonokat ahol nem szabadna.(gondolok most a magán-, lezárt területekre)
2016. júl. 27. 21:07
8/16 anonim válasza:
ebből látni mennyi szabad idejük van mennyi embernek. Ez a pokemon go valami beteg kocka fejéből pattanhatott ki, arra jó hogy az emberek eltereljék a figyelmet a való életről, de eközben mutogassanak és fejezzék ki a kényeiket hogy mi nem jó nekik mint a kis királyok. erre csak egy szó van. Életből felmentettek. az még úgy elmegy hogy tinik meg gyerekek csinálják, de hogy felnőttek..
2016. júl. 27. 21:09
9/16 anonim válasza:
Nevetséges, hogy ez kell ahhoz, hogy kimenjenek a szabad levegőre. Ahogy az előttem válszoló is írta, a kocsit is simán ellophatta volna bárki...szánalmas.
2016. júl. 27. 21:11
10/16 anonim válasza:
Bosznia-Hercegovinában konkrétan felszedetlen, aktív taposóakna mezőre tévedtek egyesek pokemon keresés közben úgy, hogy mindenhova jól ki volt plakátolva, hogy aknamező, belépni tilos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!