Meggyőznétek, hogy nem szánalmas társkeresőzni? Komolyan szeretném átértékelni a témát magamban, de eddig még nem sikerült!
Én nem értem, hogy miért lenne lenézendő dolog. Van, akinek nincs ideje, alkalma vagy bátorsága élőben ismerkedni. Nem mellesleg itt rögtön kiderül, ha nem tetszik valakiben valami, amivel élőben hónapokat elpazarolnál az életedből.
Az meg megint más téma, hogy ezt miért tekintik kevésbé kulturált társkereséséi módszernek, mint azt, ha buliban félrészegen, akár kézzel-lábbal kommunikálva fölszed valaki egy csajt.
Én mind a 4 eddigi barátnőmet társkeresőn ismertem meg.
Amúgy szerintem egyáltalán nem szánalmas dolog. Miért is lenne az? :)
Nekem is kicsit magas az, hogy társat keresni interneten. Én beszélgetek emberekkel, olyanokkal, akik első ránézésre szimpatikusak. Eközben rengeteget tanulok arról, hogy mennyire sokszínű az emberi természet.
Pontosan azt gondolom amit te, nekem csak a ló jó. Szamár nem kell.
Egyenesen, és tisztán el kell mondani, hogy mit akarsz az adott helyen csinálni. Tehát csak beszélgetni. Ha ezek után nem veszi a lapot és még 3x megkérdezi hogy nem találkozunk holnap?! akkor megfogod és kilépsz a beszélgetésből.
Hidd el senkit sem sértesz halálra. Az aki majd tényleg komolyan gondolkodik arról, hogy örülne a társaságodnak, az nem erőltet a nyakadba semmit, hanem követi a kis útmutatódat.
Hát nem tudom, szerintem már-már lehetetlen beszélgetni idegennel élőben. Mindenki megy, mint az őrült, fülében a zene, se lát, se hall az emberek 95%-a.
A neten nyíltabb mindenki, hamarabb kiderülnek a turpisságok is, meg könnyebb is megszólítani valakit írásban, mint szemtől szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!