Meggyőznétek, hogy nem szánalmas társkeresőzni? Komolyan szeretném átértékelni a témát magamban, de eddig még nem sikerült!
Hát ott a skype. Ha találsz szimpatikus embert, azonnal áthívhatod skype-ra. Kamera van, mikrofon van...
Szerintem akarat kérdése az egész, megoldható egy természetesebb légkör.
Valóban olyan, mintha újságban lapozgatna az ember. Nyilvánvalóan van pozitív, és negatív oldala is. Mint minden másnak. Ne kapaszkodj bele a jelenlegi álláspontodba, hanem próbálj meg felvenni egy másik szemléletet. De ez csak úgy lehetséges, ha hajlandóságot mutatsz elengedi a negatív képet.
Mindig a saját választásod, hogy a dolgok melyik oldalát szemléled.
Lényeges kérdés, hogy milyen helyre mentél fel.
Egy Love.hu-val nem igazán lehet mit kezdeni. :D
Az pedig, hogy felteszed a kérdést nem jelenti azt, hogy hajlandóságot mutatsz lemondani a negatív személetről. Negatívan álltál hozzá, a kérdés is maga negatív. Szóval egy ilyen formában feltett kérdésre,nem lehet olyan választ adni, amely megváltoztatná a véleményedet. Mert ez csak egy nem nyitott kérdés. Ugye hogy igazam van és egy mocskos szánalmas szr az egész, vagy nem? :D Érted?
Amúgy nincs bajom a hétfővel, de miért kell aznap felkelni?
Győzz meg róla, hogy a kék szép szín. Eddig még soha senkinek, nekem sem sikerült meggyőznöm magamat, hogy a kék egy szép szín. De teljesen nyitott vagyok!
Evvel nem téged támadlak, nem mondom azt, hogy a te nézőpontod a rossz. Igazából nem is tudom mi a te nézőpontod.
Talán a válaszom az lenne, hogy mindenkinek mást jelent az internetes társkeresőzés. Mindenki mást keres, és mást talál. Vannak olyan habitusok, akik nem tudják beleélni magukat az egész érzelemvilágába, nem tudnak ellazulni, nem érzik magukhoz közelinek.
Azok megtalálják remélhetőleg azt a légkört, ahol aktívan tudnak ismerkedni. Olyan helyen, amit közelinek éreznek magukhoz, ahol elkapja egy olyan érzés, hogy az ismerkedésre sarkalja, ahol el tudnak lazulni stb...
Tehát inkább azt a helyet, helyzetet kéne keresned amiben ezt érzed, és nem "rágörcsölni" egy olyanra amiről tudod, hogy nem opcionális.
Igen, negatív a kérdés és negatív az eddigi véleményem is róla. De ez lehet szimplán azért is, mert sosem csináltam még, mert még nem tudtam két nézelődésnél többre jutni. Ismerkedni, már ismerkedtem neten, csak ez a formája nem áll még közel hozzám.
Mivel azonban felmérve a helyzetemet nagyon másra nincs túl sok lehetőségem, így gondoltam hátha csak azért nem tetszik mert előítéleteim vannak, amiről pedig meg lehet győzni, nem kellene, hogy legyen.
De persze szimplán az is lehet, hogy valóban ez most még nem az én közegem. Kérdés a jövőben változni fog-e még tovább a véleményem ahogy egyre jobban csak ez a lehetőség marad majd. A mostani szemléletnél volt már rosszabb véleményem is a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!