Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden lépésedről tud a...

Minden lépésedről tud a körzeti orvosod, megosztasz vele mindent, azt is ha olyan szakrendelésre mész/jársz amihez nem kell beutaló?

Figyelt kérdés

2017. dec. 11. 22:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10 éve nem láttam a körzeti orvost, szóval nem hinném, hogy bármiről is tudna, ha csak unalmában nem olvasgatja a számítógépes adatbázisban rögzített adatokat éjjelente...
2017. dec. 12. 17:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Faluhelyen gyakori, hogy politikai karriert is befutnak a háziorvosok, itt előfordul, hogy a politikai pártállásodra is kíváncsi. Én, már kaptam hasonló kérdést.
2017. dec. 12. 18:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Azota nem, miota kihallatszott a rendelobol, amig vartam hogy kibeszelik szepen az egeszsegi allapotom, hogy jajj en milyen beteg vagyok. Utana vissza is hallottam jo par embertol, pedig nem is nagyon akartam megosztani senkivel, foleg, amig nem is tudtak megmondani, hogy mi bajom van. De hat tanultam belole, az orvosi titoktartas se jelent semmit.
2017. dec. 13. 01:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Pipitó mert soha nincs a helyén, oda esel hozzá 2 év után, azt se tudja, hogy eszik vagy isszák, de 10 évet 10 másodperc alatt megtud rólad, és csinálja a hülyeséget. "összefirkálta" a laborpapíromat amit üzemorvos elé kellene letennem, erre kb. ráírta, hogy milyen nemi betegséggel kezelnek valahol.
2017. dec. 17. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem megkérdezte enyém-e a lakás ahol élek/éltem akkor mikor hozzákerültem.

Nem derült ki miért akarta tudni hogy bérlő vagy tulajdonos vagyok-e.

Azt gondoltam az anyagi helyzetemre volt kíváncsi, hogy mint új beteg, fogok-e tejelni neki.

Azóta sem adtam neki egy forintot sem és igyekszem nem odamenni.

Alig megyek orvoshoz mert bunkók az asszisztensek, az útépítő romák különbek az orvosi asszisztensektől. Hihetetlen hova leépült Magyarország. Bp.

2017. dec. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!