Van olyan tulajdonság, szokás, amitől falnak mész?
Olyan dolgokra gondolok, amit mások csinálnak. Amik nagyon piti dolgok, de felidegesítenek.
Ma pl. bevásároltam, és mikor vettem ki a bevásárlókocsit, tele volt szeméttel. Reklámújság, számla, zacskó. És arra gondoltam, aki ezeket így hagyja, ki tudnám nyírni. :D Vagy megy előttem a pasas, kibont egy csokit, és olyan természetességgel dobja el a csokipapírt, mintha otthon lenne.
Nyilván nincs bennem gyilkos szándék, nem ez a legnagyobb problémám, és biztos vagyok benne, hogy nekem is vannak olyan szokásaim, ami miatt kinyírnának - csak hogy megelőzzem a kötekedőket.
Nem akarom teletűzdelni vigyori fejekkel a szövegemet, de vegyétek úgy, hogy jókedvűen íródott, nem gonosz szándékkal. Kíváncsi vagyok, másokat mi irritál.
Amikir valaki ugy nevet, hogy kozben nyerit, mint egy lo... vagy amikor cuppog a szajaval, vagy en nem ia tudom, hogy nevezzem :D de tomegkozlekedesen gyakran hallom, es az illeto megallas nelkul, szinte ritmusra cuppog. Be tudnek huzni neki egyet ezert.
23L
Mikor a pénztárnál sorban állva a bevásárlókocsit a p*csámba tolják,és lökdösnek előre ( legtöbbször dolgára siető,kapkodó nyugdíjasok hiszik azt,hogy ettől hamarabb sorra jutnak)
Ennél jobban semmi nem akaszt ki!
Ha valaki ír valamit és minden egyes mondat végén !-jel van. Úgy érzem magam, mintha a katonaságnál lennék.
(pl. Voltam orvosnál! Az orvos kedves! Nem kaptam gyógyszert! Holnap megyek vissza!)
Plusz zavar amikor valaki idegen megfogja a cuccaimat. Pl. boltban voltam, kiraktam a pénztárnál a szalagra a kenyeret, erre aki mögöttem volt simán megfogta és átrakta. Fogdossa a saját cuccait, vagy szóljon nekem és átrakom ha valami baja van, de ez nálam falnak megyek dolog :)
"Amikor előszörre nem értem/nem hallom amit mondanak, ezután megkérdezem hogy mi volt az, és erre ha azt mondja az illető hogy "semmi", na attól tényleg a falnak megyek:D"
Én meg pont attól akadok ki, amikor mondok valamit, hangosan is, akár hosszabb mondatot is (aminek az elején ha feltűnik valakinek, hogy megszólaltam, akkor a végére már odafigyelhetne), ő meg b>szik figyelni, és odabök egy "tessék?"-et :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!