Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan tulajdonság, szokás,...

Van olyan tulajdonság, szokás, amitől falnak mész?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, amit mások csinálnak. Amik nagyon piti dolgok, de felidegesítenek.

Ma pl. bevásároltam, és mikor vettem ki a bevásárlókocsit, tele volt szeméttel. Reklámújság, számla, zacskó. És arra gondoltam, aki ezeket így hagyja, ki tudnám nyírni. :D Vagy megy előttem a pasas, kibont egy csokit, és olyan természetességgel dobja el a csokipapírt, mintha otthon lenne.

Nyilván nincs bennem gyilkos szándék, nem ez a legnagyobb problémám, és biztos vagyok benne, hogy nekem is vannak olyan szokásaim, ami miatt kinyírnának - csak hogy megelőzzem a kötekedőket.

Nem akarom teletűzdelni vigyori fejekkel a szövegemet, de vegyétek úgy, hogy jókedvűen íródott, nem gonosz szándékkal. Kíváncsi vagyok, másokat mi irritál.

2016. ápr. 23. 02:46
1 2
 1/11 elwera ***** válasza:
Nekem az amikor azt mondja valaki, hogy köszcsi, vagy szívcsi. De nem csak ez. Rengeteg dolog van.
2016. ápr. 23. 02:58
 2/11 anonim válasza:
86%

Amikir valaki ugy nevet, hogy kozben nyerit, mint egy lo... vagy amikor cuppog a szajaval, vagy en nem ia tudom, hogy nevezzem :D de tomegkozlekedesen gyakran hallom, es az illeto megallas nelkul, szinte ritmusra cuppog. Be tudnek huzni neki egyet ezert.

23L

2016. ápr. 23. 03:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem az irritál,de nagyon mikor 3-4vagy több ilyen mai nagyon értelmes lány csipőtájékon telefont markolva és az eget bámulva,flegma arccal vonul az utcán!
2016. ápr. 23. 07:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a pénztárnál sorban állva a bevásárlókocsit a p*csámba tolják,és lökdösnek előre ( legtöbbször dolgára siető,kapkodó nyugdíjasok hiszik azt,hogy ettől hamarabb sorra jutnak)

Ennél jobban semmi nem akaszt ki!

2016. ápr. 23. 08:25
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Amikor előszörre nem értem/nem hallom amit mondanak, ezután megkérdezem hogy mi volt az, és erre ha azt mondja az illető hogy "semmi", na attól tényleg a falnak megyek:D
2016. ápr. 23. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Amikor nagyon lassan eszik valaki és rá kell várni, mindig van egy ilyen ember. 5 fős társaság megeszi az ételt fél óra alatt, de az egyik mindig eleszegetik 2 órát és rá kell várni.
2016. ápr. 23. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki ír valamit és minden egyes mondat végén !-jel van. Úgy érzem magam, mintha a katonaságnál lennék.

(pl. Voltam orvosnál! Az orvos kedves! Nem kaptam gyógyszert! Holnap megyek vissza!)

Plusz zavar amikor valaki idegen megfogja a cuccaimat. Pl. boltban voltam, kiraktam a pénztárnál a szalagra a kenyeret, erre aki mögöttem volt simán megfogta és átrakta. Fogdossa a saját cuccait, vagy szóljon nekem és átrakom ha valami baja van, de ez nálam falnak megyek dolog :)

2016. ápr. 23. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:

"Amikor előszörre nem értem/nem hallom amit mondanak, ezután megkérdezem hogy mi volt az, és erre ha azt mondja az illető hogy "semmi", na attól tényleg a falnak megyek:D"

Én meg pont attól akadok ki, amikor mondok valamit, hangosan is, akár hosszabb mondatot is (aminek az elején ha feltűnik valakinek, hogy megszólaltam, akkor a végére már odafigyelhetne), ő meg b>szik figyelni, és odabök egy "tessék?"-et :D

2016. ápr. 23. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Most hirtelen az jutott eszembe, mikro egy nő úy hivja a menstruációját, hogy 'a mensim'. Vagy a barátjára azt mondja, hogy 'a pasim'. Ugyanez forditva is, amikor egy férfi a barátnőjére 'a csajom' kifejezést használja. Nem tudom, miért, de ezektől a szavaktól egyszerűen agyf4szt tudok kapni :D
2016. ápr. 24. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:
#8: pont azért zavar az amit leírtam mert engem érdekelne amit az illető mond, de valamiért nem jut el hozzám rendesen, na ez idegesít ha másodjára már azt mondja hogy semmi, remélem így pontosabb:D
2016. ápr. 25. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!