Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan tulajdonság, szokás,...

Van olyan tulajdonság, szokás, amitől falnak mész?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondolok, amit mások csinálnak. Amik nagyon piti dolgok, de felidegesítenek.

Ma pl. bevásároltam, és mikor vettem ki a bevásárlókocsit, tele volt szeméttel. Reklámújság, számla, zacskó. És arra gondoltam, aki ezeket így hagyja, ki tudnám nyírni. :D Vagy megy előttem a pasas, kibont egy csokit, és olyan természetességgel dobja el a csokipapírt, mintha otthon lenne.

Nyilván nincs bennem gyilkos szándék, nem ez a legnagyobb problémám, és biztos vagyok benne, hogy nekem is vannak olyan szokásaim, ami miatt kinyírnának - csak hogy megelőzzem a kötekedőket.

Nem akarom teletűzdelni vigyori fejekkel a szövegemet, de vegyétek úgy, hogy jókedvűen íródott, nem gonosz szándékkal. Kíváncsi vagyok, másokat mi irritál.

2016. ápr. 23. 02:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A menstruáció becézgetésétől meg különféle metaforákkal illetésétől én is agyfrászt kapok, pláne amikor a vasárnapi boltzár idején emlegették, hogy nem tudnak mit csinálni, mert így piros betűs napok meg úgy piros betűs napok, totál félreérthető volt. Nem a 18. században élünk, hogy egy természetes biológiai jelenségről ne lehessen beszélni, csak ezzel a "nem tudok menni, mert most AZ van, az a, hát, izé, TUDOD", mintha az istenverte Voldemortról lenne szó :D
2016. ápr. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!