Van olyan tulajdonság, szokás, amitől falnak mész?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokra gondolok, amit mások csinálnak. Amik nagyon piti dolgok, de felidegesítenek.
Ma pl. bevásároltam, és mikor vettem ki a bevásárlókocsit, tele volt szeméttel. Reklámújság, számla, zacskó. És arra gondoltam, aki ezeket így hagyja, ki tudnám nyírni. :D Vagy megy előttem a pasas, kibont egy csokit, és olyan természetességgel dobja el a csokipapírt, mintha otthon lenne.
Nyilván nincs bennem gyilkos szándék, nem ez a legnagyobb problémám, és biztos vagyok benne, hogy nekem is vannak olyan szokásaim, ami miatt kinyírnának - csak hogy megelőzzem a kötekedőket.
Nem akarom teletűzdelni vigyori fejekkel a szövegemet, de vegyétek úgy, hogy jókedvűen íródott, nem gonosz szándékkal. Kíváncsi vagyok, másokat mi irritál.
2016. ápr. 23. 02:46
11/11 anonim válasza:
A menstruáció becézgetésétől meg különféle metaforákkal illetésétől én is agyfrászt kapok, pláne amikor a vasárnapi boltzár idején emlegették, hogy nem tudnak mit csinálni, mert így piros betűs napok meg úgy piros betűs napok, totál félreérthető volt. Nem a 18. században élünk, hogy egy természetes biológiai jelenségről ne lehessen beszélni, csak ezzel a "nem tudok menni, mert most AZ van, az a, hát, izé, TUDOD", mintha az istenverte Voldemortról lenne szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!