Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok furcsa, vagy más is...

MarkXXD kérdése:

Én vagyok furcsa, vagy más is szokta ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én se gyerekkoromba, se most nem szeretek úgy aludni, ha annak a része van a fejemhez közel a takarónak, amin a gombok találhatók. Mást is szokott ez zavarni, vagy ez csak nálam van így?

2016. ápr. 11. 01:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Engem is idegesít, ha úgy lenne a paplan mindig átforgatom.
2016. ápr. 11. 01:29
 2/9 anonim ***** válasza:

Ezzel szerintem majdnem mindenki így van.

Oka is van ennek, ez nem csak holmi felesleges beidegződés: kellemetlen kézzel vagy arccal hozzáérni a gombokhoz, vagy a paplan esetlegesen kitüremkedő belsejéhez. A lábnál ez egyrészt nem annyira zavaró, másrészt pedig ritkábban fordul elő, mivel jellemzően hosszabb a takaró, mint ameddig a lábunk ér.

2016. ápr. 11. 01:40
 3/9 anonim ***** válasza:

Nálam ágyneműtől függ.

Amiben felgyűrődik a takaró, annál szeretem, ha a gomb van felül, mert meg tudom fogni az ágyneműt és a takarót egyben, és kirugdosom a gyűrődést.

2016. ápr. 11. 02:06
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Uuuuuu, gyűlölöm, ha valami nem stimmel a takarómmal.

Ha egy picit is el van csúszva a huzatban a takaró addig igazítom, rángatom, dobálom amíg meg nem felel teljesen.

1 mm-t sem csúszhat el.

Képes vagyok fél órán keresztül szenvedni, majd földhözvágni és hagyni a fenébe, ha nem felel meg az igenyeimnek.

Nálam ez a lepedővel is így van, egy kis ránc sem lehet rajta különben megőrjít!

Az ágyamnak tökéletesnek kell lennie, szóval a takaróm sem lehet fordítva.

Mostanában két mintájú huzatot használok(pl egyik oldala lila alapon fehér minta, masik oldalán fordítva), az ilyeneknel is megvan, hogy melyik oldal lehet kívül es melyik belül.

Igy jobban belegondolva nevetséges, de ezek a dolgok megnyugatatnak, es semmi idot nem vesznek el. Kivéve, ha a takaró ellenáll és nem hajlandó normálisan állni a huzatban.

Nekem ezekre szükségem van a nyugodt alváshoz.:D

19/L

2016. ápr. 11. 02:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem nincs gondom a gombos végével a fejemnél. Lényegtelennek tartom.
2016. ápr. 11. 05:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Régebben zavart de már nem izgat. Néha azért nosztalgiázom és fordítok a takarón ha a gombos vége van a fejemnél xD

21F

2016. ápr. 11. 06:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Pont forditva vagyok. Utalom, ha a gombba beakad a labam, ezert meg is forditom, ha ugy all.
2016. ápr. 11. 07:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es: ez mar kicsit kenyszeres :D
2016. ápr. 11. 07:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam a takaróra huzatot húzni (mert alapvetően puha pokrócot használok)... de én még "betegebb" vagyok, mert ha pl. nagymintás a takaró, nem mindegy, a minta melyik feje van a fejemhez közel, vagy a takaró melyik oldala néz felfelé :D. Ilyen szempontból elég OCD vagyok.
2016. ápr. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!