Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mit akar. Most én így mit tudok csinálni?
Értelek, most serdülsz, próbálgatod a dolgokat. És szerintem a serdülésnek márpedig nem lehet azt mondani, hogy "menj a szobádba azt tanuljál, lányom, túl gyerek vagy még az ilyenekhez". Szóval ezek teljesen természetes biológiai dolgok, nem tudom mit van oda pár ember ettől..
A kérdésedre felelve, igen, az is lehet, hogy baráti szándékú, az is lehet, hogy többet akar - ami az esetek nagy százalékában inkább úgy mondható, hogy kóstolgat téged, ahogy te is őt. De ahhoz, hogy ezt megállapítani lehessen, többféle jelet kéne figyelned, pl. figyel-e rád, érdeklődik e felőled, keresi e a társaságod, hogyan viszonyul más lányokhoz, stb. Persze egyszerűbb lenne csak simán megkérdezni.
A találkozgatásokról, távkapcsról... ismerje meg a fiút, mutasd be neki, mesélj róla anyukádnak. Amíg nem bízik meg a fiúban, a korodra való tekintettel úgysem fog elengedni, és hidd el, semelyik szülő sem tenné mert nem akarják hogy egy fiú nyulkáljon a kislányuk bugyijában. Meg a jól ismert sztoritól is tartanak persze, amikor a kislány hű de szerelmes, a fiú ejti, vagy fordítva, ilyenkor lesz egy lelki sérülés, ráadásul a lány elkezd ezért rossz jegyeket hazavinni, stn.
Tanács: ne éld bele magad a dologba. Mindenkinek van egy ilyen korszaka, lesz egy fiú, aztán egy másik, stb stb...
De ha tényleg bíztok egymásban, akkor próbáljátok meg. DE a szexszel még várjatok, mondd a srácnak, hogy várjon még. Ha nem vár meg akkor amúgy se gondolta komolyan. Ennyi. Okosan ám. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!