Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen jellemtelenek az...

Miért ilyen jellemtelenek az emberek?

Figyelt kérdés

Elvállalnak munkákat amikhez nem értenek. Ha felellőségre vonod őket, nekik áll feljebb. Megbeszélnek valamit, majd b*sznak eljönni. Fel se hívnak, pedig tudják, hogy te így sokat buksz. Kölcsönkérnek, de nem hogy nem adják vissza, még bocsánatot sem kérnek hanem egyfolytában kamuznak.

Azt mondják ők nem irigyek ha neked összejön, aztán mikor 1 perc alatt segíthetnének még pénzt kérnek érte meg leszarnak.

Átvernek egy áruval, majd mikor számonkéred, feljelentenek zaklatásért...

Átb*sznak egy telefonnal mert konkrétan >> 3 << ezer forintot keresett ezen.

Megbeszélnek valamit, majd a feleségükkel vetetik fel a telefont aki csodálkozik, hogy erről a számról hívták.

És még tengernyi dolog... :D Sztorikat is írhattok.

Az elején viccesnek tartottam de ma már kiábrándító, mert a megbízható egyenes ember nagyon ritka.

JA, és nem vagyok visszahúzódó meg nyomi gyerek.

2017. dec. 3. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez az emberek vérében van. Mindenki önző..
2017. dec. 3. 21:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Na, vatyizol? :DDD

Ott a sövény alacsony keményen, de a parlament se kiskutya:DDD

Sokaknál a pénz az úr, ha 1 forint is a tét...

2017. dec. 3. 21:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Mármint vaterára gondolsz?:D Nem, ezek az életből a tapasztalataim. De olyan is átvert már nem 1, akivel előtte többször üzleteltem mással. És olyan kis dolgokkal, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy gondolkozhat valaki ennyire rövidtávon és kicsinyesen.
2017. dec. 3. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Ott legnél is legebbek vannak különféle trükkökkel még a vevők is:D

Kicsire nem adunk s jó az úgy is mottója ezeknek...nem ismered;)

2017. dec. 3. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ilyenek miatt vesztettem el minden pénzemet, aljas, hazug, gerinctelen férgek. Még arra se méltók, hogy leköpjék őket. Nem mindenki ilyen, sok jó emberrel is találkoztam, de valóban rengeteg az aljas, hiéna lelkületű mocsok sz@rrágó.
2017. dec. 4. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva, hogy miért ilyenek: a legtöbbnél van egyfajta hajlam a rosszra, egy részüknél tanult viselkedés. A lényeg, hogy a saját előretörése érdekében bármin és bárkin átgázol, én csak Kakukk effektusnak nevezem.
2017. dec. 4. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem régen sokkal kevesebb ilyen ember volt, ez a civilizáció és modern felgyorsult világ átka is.

Ma már nem sokat ér az adott szó sajnos.

2017. dec. 29. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!