Miért bosszantanak annyira azok az emberek, akik folytom dicsekednek?
Van 1 osztalytarsam, életemben nem láttam még ilyen lanyt. Par utcaval arrebb lakik, szoval ismerem, tudjuk, hogy az anyja megmondja, hogy ez van, es ott ez van, neki szava nincs.
Ezt a komplexusat pedig a suliban eli ki, hogy jaj Armanis parfumje van, a gond az, hogy tudom, hogy kitol vette 2000 ft ert, mivel utanzatt, ruhait a turkalobol veszi, jo, ha nehany ruhat vesz ujannon, azzal is rogtom kerkedik, az is tema nala, hogy jaj, a tesoja mennyit keres, villog a Converse meg Nike cipojevel, amit szinten hasznaltan vett... nem vetem meg a turikat, mindenki onnnan vasarol, ahonnan akar, de miert kell ez tema legyen? nem ertem, es bosszant, hogy olyan dolgokkal akar felvagni, ami masnak alapbol megvan, mas minden ruhanemujet annyiert veszi, amennyiert o egyet, es megis o az, aki villog, olyan dolgokkal, ami masnak nem luxus es termeszetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!