Bosszantanak az ilyen emberek?
Nem bosszantanak. Nem érdekelnek. Kizárólag az érdekel, hogy a magam családja anyagi és egyéb biztonságban legyen, semmi egyéb.
Nem vesztegetek energiákat másokra.
Az alapszabály, hogy akinek van, az nem villog vele, úgyhogy a rongyrázókra egy pillantást sem érdemes vesztegetni.
Ismerek ilyen embereket, igen, van elég sok. Nekem más az értékrendem, ha kell tudok spórolni, sztem nem ciki, ha az ember abból gazdálkodik, ami van. Néha teszek 1-2 megjegyzést, hogy ez drága kocsi, és amikor azt mondják, hogy köszi és kihúzzák magukat, kiegészítem, hogy neked drága, a te lehetőségeidhez képest, és akkor néznek csúnyán.
Ha nem mondasz semmit, az se baj, az élet megfizet ezeknek, hiszen nem bírják fizetni, fenntartani, a gyerekeik majd hitelt örökölnek, elég durva az, ha valaki mínuszos hagyatékot hagy hátra..
Én csak nőkben ismerek ilyeneket.
Nagy adósságuk van,de folyamatosan veszik drága cuccokat PL:drága ruha,ékszer, meg hülyeségekre költik a pénzt. Állandóan szülök vagy rokonságtól vagy másoktól kér kölcsön pénzt tudjon enni.Kitudja fizetni rezsit. De kölcsön pénzt nem adja vissza.
Szerintem viccesek, hogy ennyi mindent megtesznek azért hogy pénzes embereknek tűnjenek a szememben.
Felesleges idegeskedés...
Engem semmi sem bosszant.
Nagy ésszerűtlenségeken pedig jót mosolygok s sajnálkozok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!