Nem értem, hogy miért ilyenek az emberek!?!
Ne hogy azt hidd, hogy amiatt mert roma vagy.
Én fehér vagyok 22 éves és egyszer sem volt még barátnőm...
Sajnos nem tudok erre mást mondani, az emberek tele vannak előítéletekkel. Nekem is van több roma ismerősöm teljesen tisztességesek, a szakmájukban jók, normálisak, borzasztó, hogy mennyirehajlamosak vagyunk ítélkezni mégis első ránézés alapján.
Esetleg ezt tudom javasolni, hogy koncentrálj a szakmádra, arra amiben jó vagy, legyél abban lelkiismeretes és a környezeted ezt észre fogja venni és szélesebb körben is jókat fognak mondani rólad. Így a párkeresés is könnyebb lesz szerintem.
Biztos fogsz találni egy lányt aki tetszik, és akinek Te is tetszel! Maradj mindig ilyen rendes.
"Az emberek miért nem fogadnak el úgy ahogy vagyok"
Talán minden embernek ez a szíve-vágya, hogy fogadják el amint van. A gyerekeken mindenképp látszik ez.
De felnőve sokan nem teszik, rengeteg az előítélet, a bántás, a sértegetés.
A rosszak miatt a jók szenvednek a legtöbbet, sajnos.
És mégis. Hosszútávon csak az lesz jó: ha minden nehézség ellenére törekszünk jónak lenni.
Én is így érzem, hogy bármilyen a világ, az emberek, jó akarok lenni, mindig a lehető legjobbat akarom tenni, ami képességeimből telik, mint ahogy József Attila írja:
Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis.
Az mit jelent, hogy csak próbálsz tisztességes életet élni?
Egyébként leírás alapján értelmes vagy, az előítéletet azoknak köszönd, akik nem olyanok mint te. Fehér lányoknál jelentősen csökkennek az esélyeid, ezt el kell ismerni, de ez ugyanígy van fordított esetben, mi, fehérek sem vagyunk a szíve csücskei a roma lányoknak (szerencsére).
Viszont hozzád hasonlóan, roma nők is vannak a tisztességes rétegből, velük kellene próbálkoznod, ha görcsösen barátnőt szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!