Nem értem, hogy miért ilyenek az emberek!?!
Egyetlen nőnek sem kell egy rabszolga. Ne azért dolgoz, hogy legyen, ennek feltételeként (hiszen dolgozom, és mégsincs...) Barátnőd akkor lesz, ha egy olyan lányt/nőt találsz, aki egy kicsit "értéktelenebb" nálad, ezt értik az alatt amikor azt mondják "fel lehet nézni rá".
Ha nem mozogz el haverokkal/barátokkal munka után valahova, akkor nem tudsz ismerkedni, és ha a haverjaid jobbak nálad, akkor igencsak a selejtes hölgyet hagyják neked...de ha barátaid vannak, ott általában egyenrangú a hierarchia, és akár a húgicába/nővérkébe is... hiszen mint írod szorgalmas vagy, nem egy link alak.
Néha olvas valami olyat, ami nm érdekes, nem érdekel. Egy könyv legyen. Szánj egy fél órát naponta erre a tevékenységre, és ne legyél rabszolga, ne nyújts többet, csak annyit, amennyi szükséges.
Ez a jófiú-hódító szindróma. Nem osztom azt a butaságot, hogy csak a rosszfiúk találnak maguknak társat, de az fontos, hogy domináns legyél, ezt rámenősként értem. A következő t jósolom. A szíved királynője egy döglusta nő lesz, aki hamarost felcsináltatja magát veled, csak dolgozni ne kelljen, szerencsés esetben hasonló szorgalmas nőt ismersz, meg...
Szóval légy óvatos, mert nm mindegy milyen pxna az a pxna.
én egy komoly munkahelyen dolgozom, és vannak roma munkatársaim. Látom rajtuk, hogy azok, de senki sem undorodik tőlük. Sőt, van, akit rajongásig szeretnek. Mondjuk önbizalmuk az van, és szerintem nem foglalkoznak túl sokat azzal, hogy most ők romák vagy sem. Így mások sem foglalkoznak ezzel.
Nekem is barnább a bőröm, mint a legtöbb embernek, pedig tudom, hogy nincs roma származásom, zsidó viszont van, ezért vagyok barnább. Sokszor mondták rám, hogy cigány vagyok, pedig annyira nem vagyok barna, csak egy kicsit, és a szemem is kék. De az emberek szeretnek a másikba belerúgni, hogy érezzék, ők többek. Ne hagyd, hogy elvegyék az önbizalmadat.
igen, sajnos emberek ettől érzik többnek magukat. sokaknak rossz az élete, de szeretnék valahogy azt érezni, hogy mégis jobbak másoknál.
ha én roma lennék, akkor nem járnék melegítőben, szakadt farmerben, hanem mindig próbálnék nagyon elegáns lenni. Pl. ing, zakó (NEM mintás, visszafogott, elegáns színű, szabású.) nagyon sokat számít, hogy romaként öltözöl-e vagy nem. a testtartás is nagyon számít. hogy ülsz a metrón, elterülsz-e, vagy normálisan leülsz egy helyre. hogy viselkedsz, mások által hallhatóan hallgatod-e a zenét, hangosan beszélsz-e, vagy diszkrét vagy. legyen szép, egyenes a tartásod, mosolyogj bátran, a tekinteted legyen nyílt.
mivel én is barnább bőrű vagyok, nő létemre igyekszem kerülni a hosszú szoknyát, a hajamat sem hagyom meg nagyon hosszúra. Tudom, milyenek ezek a megjegyzések, pedig tényleg nem vagyok nagyon sötét, a hajam is gesztenyebarna, nem fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!