Miért ilyen bunkók a telefonos ügyintézőkkel az emberek?
Figyelt kérdés
Egy biztosítónál dolgozok, ahol napi szinten telefonál több száz, ezer ügyfél, és nagyrészük egy nagy barom. Miért a telefonos ügyintézővel ordibálsz, aki segíteni akar neked, mert te egy nagy bal-férfi nemiszerv-voltál?2017. dec. 1. 20:41
1/10 anonim válasza:
Levezethető iskolás korra is a dolog. Általában azok piszkálják a kisebbeket, kiabálnak a tanárokkal, akiknek nincs jó viszonyuk a szüleikkel. Csak felnőtt körben ez lehet a főnök/élettárs/gyerek/szolgálgatás minőságe/ stb miatt, és rajtuk töltik ki a dühüket. Szomorú, de nem nagyon tudsz mit csinálni
2/10 anonim válasza:
Én sosem vagyok veletek bunkó, még akkor sem ha épp egy totál hülyével akadok össze, mert én meg járművezető vagyok, és velünk is úgy beszélnek mint ahogy egy kutyával sem szokás.
3/10 anonim válasza:
Mert esetleg lebaxta őket a főnökük, családi, anyagi problémáik vannak, stb. És ki lenne alkalmasabb a feszültség levezetésére, mint egy ügyfélszolgálatos...
4/10 anonim válasza:
Azèrt a biztosítóknál inkorrektebb cégeket nehéz találni. Fizetsz egy szolgáltatásért, aztán ízekre szednek, hogy ne kelljen az adott szolgáltatást megadni.
5/10 anonim válasza:
A legrosszabb az a fajta ember, aki el is dicsekszik vele, hogy ő aztán jól megmondta a magáét és ettől érzi magát "valakinek".
6/10 anonim válasza:
#6: Van benne valami, bár azért sok esetben, nem alaptalanul gyanakszanak és "szednek ízekre".
7/10 anonim válasza:
A legközelebbi ügyfelet kérdezd emg. :D
8/10 anonim válasza:
-mert pont, hogy nem ő hanem a te céged volt egy nagy férfi nemiszerv
-mert mire hozzád kapcsol a retek telefon |kb 3 óra| addig állatra van kedve mindenkinek kedvesen beszélni
-mert egy csomó ügyintéző annyit tud segíteni, hogy "rögzítettem a panaszt, visszahívjuk"
én nem szoktam bunkózni csak ha nem érti meg mit szeretnék vagy nem akarja megérteni..
ha a főnököd ülne oda azt viszont bátran osztanám mert ő tehet is a dolgokról
9/10 anonim válasza:
Mert könnyű préda.Telefonban vagy,messze,nem ismer téged,és visszaél vele,hogy egy alkalmazott vagy és nem mersz visszaszólni.
Közölted velük,hogy miért veled ordibálnak,nem te tehetsz róla?
10/10 anonim válasza:
Azért mert egy olyan cégnek dolgozol aki benyeli a pénzt és amikor az ügyfélnek szüksége lenne segítségre akkor a céged megpróbál mindenféle apró betűk mögé bújva minél kevesebbet fizetni mindeközben a biztosítók és ügynökeik zsírosra keresik magukat és mindig a legrosszabb helyzetben kerestek minket udvariaskodva és amilyen nyájasak vagytok épp annyira lerázhatatlanok is. Tisztelet a kevés kivételnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!