Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Még is mit szeressen az ember...

Még is mit szeressen az ember saját magában?

Figyelt kérdés

Minden ilyen önbizalomgyúrással foglalkozó tartalom ezt nyomja hogy fontos hogy szeresd meg elfogadd magad annak aki vagy és bla bla bla.

Semmiben nem vagyok tehetséges vagy kimagasló. Soha se voltam. Nem értem el soha semmilyen területen semmit. Még csak jól se nézek ki. Sőt kimondottan idétlen vagyok. Még is mi a francot szerethetnék saját magamon?

2017. dec. 2. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

Nem értem, miért általánsítóan van megfogalmazva ez a kérdés is....

Én sokmindent szeretek magamban, ahogy még sok ember. Azt elhiszem, ha te semmit sem szeretsz magadon.

2017. dec. 2. 11:02
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Valoszinu Te csak elegedetlen vagy a korulmenyeiddel es lusta vagy kitorni ebbol a semmilyen allapotbol.

Azt azert elarulom, a siker es a szerencse sem fog bekopogtatni az ajtodon ... neked kell felemelni a zrityodat es neked kell megkeresni azokat az ajtokat amin erdemes lehet bekopogtatni.

Szar a munkad? Miert dolgozol ott? Nincs mas a kornyeken? Miert nem mesz messzebb? Nincs megfelelo vegzettseged? Miert nem tanulsz? Nincs semmire penzed? Miert nem vallalsz plusz munkat?

Tehat miert is? Mert lusta vagy es mindenre van egy magyarazatod.

2017. dec. 2. 11:13
 13/18 A kérdező kommentje:

Szar a munkad?

-Igen, de a konkurencia még ennél is szarabb.

Miert dolgozol ott?

-Előző válasz.

Nincs mas a kornyeken?

-Előző válasz.

Miert nem mesz messzebb?

Szülőkkel lakok, elmenni egy másik városba albérletbe még nagyobb deficit lenne.

Nincs megfelelo vegzettseged?

Kettő is van, de egyikhez se értek és kedvem sincs csinálni. Megérte...

Miert nem tanulsz?

Bármilyen hihetetlen, nincs rá időm.

Nincs semmire penzed?

De van, csak arra kuporgatom hogy egyszer majd legyen egy önálló normális életem hogy valahogy elvegetáljak a nyugdíjig anélkül hogy az utcán végezném.

Miert nem vallalsz plusz munkat?

reggel fél 7kor elmegyek dolgozni este fél 9re haza is esek, hova vállaljak plusz munkát?

Mert lusta vagy es mindenre van egy magyarazatod.

Ja annyira lusta vagyok hogy kidolgozom a belem szaros 150-160ezer Ft-okért.

2017. dec. 2. 11:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Egyéb iránt van egy csomó olyan munkatársam aki otthagyta a szakmáját, sőt még diplomás is, mert az eredeti szakmájában még annyit se fizetnek mint itt...
2017. dec. 2. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Tanulj angolt munka után megy ki ott is szar munkád lesz de 3-4 több pénzed.Ami már elegedö egy nyugot élethez.Magán tanárhoz is mehetsz nem olyan drágák ha beszélsz egy nyelvet sokkal könyeb lesz az életed.De ha szüleidel vagy eleve nehéz elkébzelni hogy, félre rakni semmit merz ennyi erővel az albérlet is jobb és akkor jobb munkád is lehet az országban.
2017. dec. 2. 13:21
 16/18 anonim ***** válasza:
ilyen gyokereknek felelsleges tanacsot adni, nem latjatok, h csak bizonygatni van itt, h mennyire szar neki? ja, szar neked kerdezo, szar lehet neked lenni
2018. okt. 26. 23:29
 17/18 Bubachangh válasza:
Merthogy igazából ez nem Te vagy. Ez csak a tested. Ezen a földön soha senki nem volt, vagy lesz boldog. Ilyen egyszerű. És ilyen bonyolult.
2021. szept. 23. 09:35
 18/18 A kérdező kommentje:

De régi kérdés. :D

Hát kemény jó pár éves depikorszak volt. Szerencsére sikerült belőle saját erőmből kiszabadítani magam. Bár a kilátásaim most sem annyira rózsásak, de már nem zavar, abból próbálom kihozni a legtöbbet ami éppen van. Legyen szép napotok. :)

2021. szept. 24. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!