Miért érzi sok ember jobban magát attól hogy szerepet játszik és elhiszi saját magáról is hogy ő milyen fantasztikus tévedhetetlen ember?
Shakespeare nevű felhasználó válasza:
Színház az egész világ,
És színész benne minden férfi és nő:
Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár
Életében, melynek hét felvonása
Így védekeznek. Dominancia.
Nekem volt olyan lakótársam, akivel egyszer összevitáztunk valami pitiáner dolgon. Erre ő utánanézett, majd kitette cetlire írva az albérlet ajtajára a magyarázatot, és hogy bizony neki volt igaza. :DDD
Mert félnek az igazságtól, és maguktól.
Én is ilyen voltam régen,aztán rájöttem hogy őszintének lenni sokkal jobb,mert ugy sohase voltam folyamatosan boldog, időszakosan az voltam de az nem tartott sokáig.
Mert sokan nem mernek szembenézni az igazsággal, inkább még önmaguknak is hazudnak, amit később el is hisznek.
Erre kiváló példát szolgáltatnak az öregek (is).
- Amikor én fiatal voltam, minden nőt meghágtam, 5 napig dolgoztam folyamatosan, miközben élsportoló is voltam, és bejártam az egész világot.
- Józsi, te még a faluból se mozdultál ki, és egy munkanélküli alkoholista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!