A fűtől miért kezd el röhögni az ember?
Oltári hosszú estém volt. 10 óra fele oszt társam hívott, hogy menjek ki a közeli parkba, mutatni akar valamit.
Kiderült, hogy valahonnan füvet szerzett és azt akarta, hogy közösen szívjuk el.
Kettő darab volt neki, egyiket nekem szánta de én távol tartom magam ezektől így végül az lett a vége, hogy mindkettőt elszívta. Aztán csak röhögött, de szó szerint mindenen, bármit mondtam neki, mint az őrült röhögött.
A vége az lett, hogy nagy nehezen felhoztam hozzánk, de itt is csak röhögött, még az se zavarta, hogy szüleim itt vannak, aztán szóltunk a szüleinek, nemrég vitték haza autóval, de még mindig nem volt teljesen okés.
Most ez komolyan erről szól, hogy elszívja valaki, aztán megállás nélkül csak röhög?
Mert idnokolatlan boldogságot, remegést okoz.
Egyébként ha nincs semmilyen mentális problémás -depresszió, szorongás- akkor nyugodtan elszívhattad volna, az kevésbé káros mint az alkohol.
A 2 darab az 2 gramm akart lenni?
Kezdő füves lehet, mivel "valahogyan szerzett", lehet első alkalom. Ilyenkor az a 2 gram úgy szét tud szedni, hogy örülhet, hogy nem lett baja... Felelősséggel kell szívni. Én mikor kezdtem egyszer léptem túl a határaimat, és 1 óra alatt 1,2 g-t toltam el (bár a minőségtől is függ, nem csak a mennyiségtől, az meg fincsa import volt), akkor azt hittem hányni fogok, de végül nem kellett, csak forgott velem a világ.
A nevetés fajtától és személytől függ, de nagyon ritka jelenség, és szerintem rá is játszhatott haverod, vagy nem rendes füvet szívhatott, mert akkor egyből észrevette volna, hogy hoppá gond van, csendbe kell lenni. Ne legyetek felelőtlenek... Komoly bajba sodorhatjátok (szóvicc) magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!