Miért nem kapok ilyen térítős leveleket az oldalon amit némelyik ember kap? Írjatok már, röhögni akarok.
Szia.
Én nem szoktam Térítős leveleket küldeni
S elszomorító hogy neked ez nevetésre ad okot. :(
Az utolsó válaszolónak pedig üzenem, hogy nem a jw. org honlapról másolgatunk, és igen is vannak saját gondolataink.
Neked milyen saját gondolataid vannak amik által meg tudnál győzni Bibliai érvelésekkel embereket?
Ha elgondolkodnál azon, hogy amikor a házankénti szolgálatba megyek, ott nincs jw.org, és még is tudok beszélgetni, és érvelni az írásokból akkor rájönnél, hogy tévedsz.
egyébként a Tanúknak van otthon a lakásukban egy hatalmas könyvtár, amin keresztül lehet kutatni, és nem kell a honlapra bemenni
Nekem pl, 1988-óta meg van az összes őrtorony, ébredjetek, könyvek füzetek tájékoztató lapok, tanulmányozásra szánt eszközök, Régi térképek az egyiptomi kivonulás útvonala, Pál hajó útvonala, kereskedelmi útvonalak, Görög, Római Izraeli pénzegységekről, ottani űrmértékekről, pénzérmékről stb.
A zsidó hold naptár, és a hónapok zsidó nevei stb.
Neked?
Katy Weaver
nefélj, nemsokára kinövöd a tinédzser kort, akkor már nevetni és mosolyogni fogsz akarni, nem röhögni.
Katy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!