A fűtől miért kezd el röhögni az ember?
Oltári hosszú estém volt. 10 óra fele oszt társam hívott, hogy menjek ki a közeli parkba, mutatni akar valamit.
Kiderült, hogy valahonnan füvet szerzett és azt akarta, hogy közösen szívjuk el.
Kettő darab volt neki, egyiket nekem szánta de én távol tartom magam ezektől így végül az lett a vége, hogy mindkettőt elszívta. Aztán csak röhögött, de szó szerint mindenen, bármit mondtam neki, mint az őrült röhögött.
A vége az lett, hogy nagy nehezen felhoztam hozzánk, de itt is csak röhögött, még az se zavarta, hogy szüleim itt vannak, aztán szóltunk a szüleinek, nemrég vitték haza autóval, de még mindig nem volt teljesen okés.
Most ez komolyan erről szól, hogy elszívja valaki, aztán megállás nélkül csak röhög?
43%os elmondanám neked mennyire tájékozott vagyok, de a pontozáson látszik kivel ért egyet a többség :D
7es te magad mondod hogy kezdő füves, a 2 grammot tippeltem, de gondolhatod, hogy ha utcáról szerzi akkor kicsit átvágják a kezdőt és 1.5 körül kap. Amúgy mindenkinrk más a tűréshatára, én mikor legelőször csináltam 2ből tekertem, és semmit nem éreztem pedig nem rossz minőségű volt. Emberfüggő
Abbahagyta volna a nevetést, ha olyanokat mondasz neki:
Vág az eszed, mint a borotva.
Van egy húsbavágó kérdésem.
A Tom és Jerry elviselhetetlen, ha thc van a szervezetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!