A fűtől miért kezd el röhögni az ember?
Oltári hosszú estém volt. 10 óra fele oszt társam hívott, hogy menjek ki a közeli parkba, mutatni akar valamit.
Kiderült, hogy valahonnan füvet szerzett és azt akarta, hogy közösen szívjuk el.
Kettő darab volt neki, egyiket nekem szánta de én távol tartom magam ezektől így végül az lett a vége, hogy mindkettőt elszívta. Aztán csak röhögött, de szó szerint mindenen, bármit mondtam neki, mint az őrült röhögött.
A vége az lett, hogy nagy nehezen felhoztam hozzánk, de itt is csak röhögött, még az se zavarta, hogy szüleim itt vannak, aztán szóltunk a szüleinek, nemrég vitték haza autóval, de még mindig nem volt teljesen okés.
Most ez komolyan erről szól, hogy elszívja valaki, aztán megállás nélkül csak röhög?
Válaszolok helyette:
Mondjuk az, hogy nem beszélsz baromságokat egy olyan oldalon, ahol sok kérdést tesznek fel vele kapcsolatban. Vagy az, hogy nem tudnak átverni, ha épp venni szeretnél. Esetleg az is, hogy tisztában vagy a használat és vétel esetleges következményeivel.
Huha, mi lett itt. Köszi a sok választ, de egymást ne marjátok. :)
Havernak szerencsére nem lett semmi komolyabb baja, igaz, saját elmondása szerint elég rosszul volt az éjszaka, most meg még szüleitől is fog kapni ha hazaérnek munkából, gondolom nem dicséretet.
Részemről nem is tervezem kipróbálni sem sose, csak erre voltam kíváncsi, hogy ez e az alap hatása neki, amire ha úgy amúgy meg is kaptam a válaszokat.
A probléma ott kezdődik, hogy hozzá nem értők ilyeneket mondanak, csak mert ezt hallgatják gyerekkoruk óta, és nincs bennük annyi kritikus gondolkodás, hogy leellenőrizzék.
Elárulom, hogy felvilágosultabb helyeken az orvos írja fel neked. Antidepresszánsként, altatóként vagy fájdalomcsillapítóként. A "rendes" fű (tehát nem bio szar)kevésbé káros mint az alkohol, és a hatása is barátibb, azaz a fűtől nem lesz senki egy erőszakos "mitnézel mi beveremapooffádat" keménylegény, nem úgy mint az alkoholtól.
fizikai függőséget nem okoz, pszichológiait viszont okozhat, de azt tulajdonképpen minden.
Szóval én azt mondom, hogy mértékel fogyasztva semmi gond nincs vele, havi egyszer kétszer, csak figyelj, hogy ne ekörül forogjon az életed. Több ismerősöm is van aki egyetemista, és hébe hóba csinálja. És nem "büfészakosok" mérnök és informatikus hallgatók
Én napi szinten szívtam, és imádtam.
Nem lett semmi bajom tőle, és agyilag se vagyok zokni, könnyen le lehet róla állni.
A racionális gondolkodásod szinte kukába vághatod, de cserébe egy varázslatos emocionális pluszt kapsz. Valaki nevet, bulizik, valaki fél, valaki szeret, megnyugszik, gondolkozik, zenét hallgat meg eszik egy jót.
Az a baj, hogy úgy beszélünk a drogokról, mintha az ördög műve lenne. Mindenki ezt szajkózza, ahelyett hogy reális beszélgetés zajlana le.
Az LSD kifejezetten sokat segített az életemnek, és az MDMA-nak is sokat köszönhetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!