Segítettek depressziós a barátnőm (többi lent)?
Pszichológus segíthet.
Részetekről pedig nagyon fontos, hogy ne hagyjátok magára, ne bántsátok ne közösítsétek ki.
Velem anno ezt tették az osztálytársaim, barátaim, csak mert nem volt kedvem beszélgetni, faképnél hagytak, én meg meg akartam magam ölni.
-.- dehogy segít az agyturkász...
Kell/enek neki olyan ember/ek, akik ott vannak mellette, kisírhatja magát, kibeszéli magából a fájdalmat s programokat kell vele csinálni, hogy feldobjátok a kedvét. Cukrászda, kirándulás ha olyan, buli, pizzázás stb.
Nekem is elváltak a szüleim, anyám talált pasit ott is elvált, most megint van valakije...
Apám is talált nőt...
Édes tesóm mellett lett 3 plusz.
22éves koromig költözgetés, barátkoznom kb felesleges volt.
Ovikat, sulikat váltogattam...
S még mesélhetnék.
Amíg csak 1x költözik s láthatja szüleit még ha külön is, örüljön nekik. Barátokról nem is beszélve.
Kellemetlen s szívszorító, ha szereti a szüleit, de meg kell érteni őket is akármilyen "önző" dolog valahol részükről. Külön lesznek, de ugyan úgy épek s egészségesek s a kapcsolat bajai megszünnek.
Inkább ez, minthogy elveszítené őket az ember (pl baleset) - volt rá példa ismimnél. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!