Mit lehet tenni a szeretetlenség érzésével?
Hát én minden lehetséges elöadast meghallgattam es könyvet elolvastam a témában , mert elvaltam 7 eve es azóta szinegyedul élek , es erösitem magam mindenféle tudással , infóval es pszichológiat is vegeztem .
Evekig hittem h megy ez nekem , tenyleg kiválóan elvoltam / vagyok , es mondhatni feltaláltam magam es néztem az elönyeit annak h nincs ki bántson , h nem kell alkalmazkodjak stb , de az utóbbi hónapokban kezdtem rájönni , h korántsem olyan rózsás a dolog mert szellemileg es lelkileg leépit a szeretetlenség .
Az ember eleve többet szorong ha egyedul van nincs kihez hozzabújni nincs ki megnyugtasson stb , es ez hosszútávon romboló.
Persze ma megvan a szinglidicsöités stb de az szerintem kényszermegoldas h tenyleg mintsabb egy bantó kapcsolat inkabb egyedul de nem idealis hosszútávon .
Csak belátni h szukseg van valakire az nem könnyu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!