Apám már teljesen elhitette velem, hogy buta, hülye, béna és társai vagyok. Mit tehetnék ilyenkor?
Figyelt kérdés
Eddig sem volt túl nagy önbizalmam, de ahogy kezdtem felszabadulni, az sem tartott sokáig. Mindig is bénáztak a szüleim, de most már nagyon gyakran megkapom. Beszélni már próbáltam vele, nem segített. Hozzáteszem, hogy az iskolában jól teljesítek, az élethez sem lehetek szerintem annyira buta. Egészen önálló vagyok, nem bulizok meg semmi. Igazából semmi sem jó, amit csinálok. Ilyenkor mit lehetne tenni?2017. nov. 23. 14:45
11/15 anonim válasza:
Ezért jó a nyugatiaknak mert ott 3 év munkával van lakásod itt meg 10 adig szüleid okoskodhatnak de csak ennyi örömük legyen.
12/15 anonim válasza:
Nem nagyon tudsz mit csinálni.
Ne figyelj oda amikor ilyeneket magyaráz.
Én is megtanultam kizárni az életemből apám véleményét. Mára olyan mint egy idegen. És jól tudjuk, hogy idegenek véleményére nem adunk.
15/15 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, alkoholista nagyszülő, stb. Na az én apám is részben ezt hozta tovább. Semmilyen egészséges lelki kapcsolat nem volt közöttünk. Én 25 éves vagyok már, az eredmény: mély depresszió, identitás zavar, szorongás. Mostanában döbbentem rá hogy mennyire nem volt normális a gyerekkorom, részben biztos hogy miatta alakult ez ki nálam. Nem tudom te hány éves vagy, gondolom 20 alatt. Jó hogy ezt már felismerted, ha azt látod nem stimmel az életed, nem tudsz érvényesülni, lelki problémáid vannak emiatt stb.. azonnal keress fel egy pszihológust, pszihiátert. Minél hamarabb rakod ezt magadban helyre annál jobb, később rettenetes állapotba kerülhetsz emiatt. Mint én..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!