Egy ilyen lány szerintetek is buta műveletlen meg ribis?
van egy csaj aki 18 éves
idén kibukott a középiskolából igy most egy gyárban dolgozik havi százezer körüli pénzért de ettöl még szeret bulizni jól érezni magát divatos cuccokban járni
de sokan beszólnak neki h müveletlen buta meg ribis
megérdemli h ílyen bunkók vele?
Nem, nem érdemli meg.
Az, hogy mire költi a munkával megkeresett pénzét, az az ő dolga.
hát a matek meg a kémia nagyon nem ment neki aztán pótvizsgára meg nem készült.
évet meg nem akart ismételni aztán ikább dolgozni ment
ötös válaszoló inkább a kérdésemre írjál választ
köszi
meg ha rólamis szol a kérdés más lenne a véleményed?
Nem tudom, én 18 évesen nem dolgoztam, hanem a szüleim tartottak el még 20 évesen is...Szóval nálam már az elismerésre méltó, hogy dolgozni elment.
És ki ribiz le?
nyolcas ezt ide nem irom be bocsi
ha érdekel valami részletesen irjal üzit
Ennyi alapján nem tudom megmondani hogy jogos-e a beszólogatás.
Ezt értsd úgy, hogy ha egy új munkatársként téged kapnálak meg, és így mutatkoznál be nekem amit a kérdésben leírtál, nem a ri_anc szó jutna eszembe.
Talán ha többet leírnál. Mert az hogy suli helyett elmentél dolgozni nem indokolja hogy ri_anc lennél. Ha valaki ilyet mond az valami másra alapozza. Esetleg a "divatos cuccok" alatt kell valami nagyon lenge ruházatra gondolni? (értsd, amiből több látszik ki, mint amennyit eltakar).
Mert esetleg még erre tudom érteni azt hogy "ribis".
Nekem a műveletlen nem jutna rögtön eszembe. A butára se kifejezetten.
Inkább a céltalanra, vagy meggondolatlanra. Én is voltam már nagyon mélyen lelkileg, hasonló okokból kifolyólag (meg kellett szakítanom a gimit a pszichés állapotom miatt).
Azonban mindig tudtam hogy ha bármit akarok, akkor be kell fejeznem a gimit, le kell érettségiznem, és ha még boldog is akarok lenni a jövőben akkor jól kell leérettségiznem és felvételiznem egyetemre.
Egyébként meg hozzászokhatok hogy egy 90 négyzetméteres albérletben húzzam meg magam 3 másik valakivel.
Szüleim, családom, rokonaim nincsenek, szóval értheted hogy jól át kellett gondolnom mi lesz a következő 1-2 év forgatókönyve.
A tanulmányaimat 2015 őszén szakítottam meg, akkor voltam 11-es. Aztán csúsztam egy évet, és most vagyok 12-es, tavasszal érettségizem, és végeztem is a középsulival.
At tanácsolom hogy valahogy úgy oszd be a pénzt, hogy idővel vissza tudj menni tanulni.
A nappali mindennapos sulit felejtsd el. Nem tudom hogy hol élsz most (szüleidnél, rokonnál, barátnál, vagy albérletben), de a munka (pláne a gyári robot) nem összeegyeztethető a mindennapos sulival.
Keress valami sulit ahol tudsz magántanuló lenni, és akkor elég félévente vizsgát tenned, közte úgy tanulsz, dolgozol, és osztod be az idődet ahogy akarod.
Próbáld meg ezt, ha érdekel a véleményem: [link]
Ha érdekel még valami írhatsz privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!