Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nyomozót mennyire érint...

Egy nyomozót mennyire érint negatívan ha azzal zaklatom hogy füvezzünk?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a rendőröket, ennek oka is van. Igazoltatáskor feleslegesen kötekedett az egyik, alig vártam hogy lekopjon, minden lébe kanál a legtöbb.

Közeli családtagomat szoktam azzal piszkálni hogy kényes témákról kérdezem, van amire még válaszol de nem mindenre.

Mindig mondom neki, hogy ha tud hozzon lefoglalt drogokból kipróbálni, és látom rajta hogy már rájött direkt idegesítem.

2017. nov. 20. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nagy gyerek vagy te még...

hány éves is vagy?

2017. nov. 20. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
És még csodálkozol, hogy szívatnak? :D
2017. nov. 20. 21:54
 3/6 A kérdező kommentje:
23 elmúltam, de ez nem mitől volna gyerekesség? Inkább azt mondanám nekem ezek az igényeim.
2017. nov. 20. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Maximum az agyára mèsz ha jófej. Ha nem akkor te is tudod...
2017. nov. 20. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Huha. Szerintem te még az igény szó jelentésével sem vagy tisztában. 23 évesen pedig megtanulhatnál fogalmazni is. Meg gondolkodni.
2017. nov. 20. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az az IGÉNYED hogy füvezéssel hecceld a nyomozó rokont? Ja! Tényleg nem vagy gyerekes! :D
2017. nov. 21. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!