Lányok/nők, ha féltek a magánytól az kisugárzik a szexuális életekre is (negatívan)?
Mostanában van velem ez a probléma, hogy totális szeretet hiányom van,egyedül érzem magamat bárhol is vagyok bárkivel.
Alapból rengetegen ismernek sok barátom/haverom van a nőkkel is jól kijövök. Elég hamar tudok kapcsolatokat kialakítani, de semmi értelmük azt látom csak tönkre tesznek néha azt érzem.
Ebben a hónapban 3 lánnyal is próbáltam eljutni egy bizonyos szintig a cél a párkapcsolat lett volna, de nem megy. Egyikkel sikerült odáig, hogy konkrét szexen kívűl minden volt de semmi érzelmi töltet nem volt az egészben, és nem is ment nekem így a dolog. Lehet most egy p***cának tűnök férfi létemre, de így a 10 dik csaj után már nagyon végem van érzelmileg.
Sokszor hallom, hogy a nőknek megy érzelmek nélkül(nem csak a szex,hanem minden) stb...de valahogy nem tudom elhinni, hogy nincs valami negatív hatása rájuk nézve ennek a dolognak.
Néha annyira egyedül érzem magam, hogy szó szerint fáj és valamivel el kell nyomnom ezt az érzést pia,nők ilyesmi, de semmit nem segít. -.- Most megyek el pszhilógushoz, mert nagyon szarúl érzem magam és fogalmam sincs miért van ez velem.
Tényleg nem várom a mű macsók kommentjeit, hogy csak meg kell dugni azt kész. Ezt valószínűleg szűzek írják szóval lehetőség szerint tapasztaltak legyenek szívesek.
Tehát nőknél van ilyen, és hogyan csapódik le, van rá megoldás??
A legfontosabb pedig, hogy van ebből egyáltalán kiút?
Köszönöm a válaszokat !24f
Eh... Soha nem hallottam olyat hogy a nők képesek érzelem nélkül sexelni, de elhiszem valamennyire és szerintem férfiakra is igaz.
A szeretet hiány nem feltétlenül, de sok baráttól is lehet. Na jó elég a google-zott válaszokból. Töltsd olyannal az időd akivel jól érzed magad. 1 hónap alatt 3 lány? Volt rendesen időd megismerni őket? Ja és néha nem a másik hibája, lehet h akkor éppen a tied. Légy türelmes és apránként gyógyítsd szeretettel a szíved. Ha te mással nem vagy kedves ő se lesz veled az. Ha nem tetszik a válasz nem kell lehurrogni. Ja és a nőnemű ismerőseidet ölelgesd, állítólag az jót tesz (de ne csak 2s-ig). Nekem is jól esik néha egy ölelés amikor üresnek érzem magam. Majd írd meg ha akarod h hogy érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!