Vannak olyan emberek akik egész életükben gyermekiek maradnak? Ha igen ezeken az embereken hogy lehetne segíteni hogy levetközzék gyermeki jellemüket és normális felnőttek lehessenek?
én csak a gyermekieket tudom irigyelni senki mást
egy ilyen gettó világban nekik legalább jó soruk van
De rühellem a "felnőttes" felnőtteket :D Inkább nekik kellene segíteni.
A saját huszonéves korosztályomra gondolok, akik szerint felnőttnek lenni azt jelenti, hogy nem mosolyogsz, nincs humorod, tökéletes öltözékben jelensz meg még a kisboltban is, és messzemenően elhatárolod magad mindentől, ami egy kicsit is szórakoztató.
Például a múltkor meg akartunk reformálni a munkahelyen egy rosszul működő dolgot. Ez a "nagyon felnőtt" csapat azonnal elhatárolódott tőlünk, mert mi még nem nőttünk fel, még mindig lázadó kamaszok vagyunk. Közben meg csak annyi történt, hogy észrevettük, hogy valami rosszul működik, és teljesen normális hangnemben jeleztük ezt a vezetőnek, megoldási javaslattal együtt, amit elfogadtak.
Persze megértem őket, bizonyítani akarnak, pont azért, mert nem érzik úgy, hogy eléggé komolyan vennék őket.
2: Igen, én is pont így gondolom. Most nyitottam erről kérdést.
Én azt nem értem, mitől lesz valaki "felnőttes".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!