Szerintetek az normális, hogy én nem szeretnék majd 1 fajta munkát csinálni egész életemben?
És, hogy akár hosszú évekig járnék egyetemre (mert az egyetemi életérzést is megszeretném tapasztalni, meg nem tom), azért hogy utána csupán 1-2 évig gyakoroljam azt a munkát?
A szüleim szerint ez nem normális... Még meg is érteném Őket, ha mondjuk alkalmatlan lennék az általam elképzelt életmódra, de most 16 évesen 3 nyelven beszélek (igaz a helyes írásom mindenből rossz) és jó tanuló vagyok. Elképzeléseim szerint legalább majd 2 egyetemre szeretnék járni 1xre (igen ilyet is lehet, szükségem van az időmre a későbbiekben), mert az a két szakma van melyeknél nagyon erősen ajánlott a diploma... De alapvetően eseménydús életet szeretnék és sokat akarok utazni, a pénz számomra mellékes de amennyire ismerem magam elég könnyen keresek. A másik, pedig nem hinném hogy az, hogy egy adott munkát nem szeretnék 3 évnél tovább csinálni azt jelentené, hogy nem vagyok eléggé elkötelezett iránta...
Ti hogy vélekedtek?
Magyarul sem tudsz írni, szóval gondolom a többit. :)
Látszik, hogy naiv kisgyerek vagy még, de nem aggódj; majd kinövöd.
"Könnyen keresek" - hahaha, ez a kedvencem. :D
#4 kit érdekel, hogy az első 3 válaszoló beszél e 3 nyelvet, ha annyi pénzük van, hogy megfizessen egy tolmácsot, aki hajnali 3kor is ugrik ha szól neki?
16 évesen kijelenteni, hogy elég könnyen keres? Vicc!
"egy adott munkát nem szeretnék 3 évnél tovább csinálni azt jelentené, hogy"
Hogy mindig a ranglétra aljáról kezdenél, mert új szakmában lévő melósnak, akinek 0 tapasztalata van semmit sem fognak fizetni kb. és ezt eljátszod 3 évente. Ennek semmi értelme!
De te életed, ott és úgy bszod el, ahogy akarod.
# 7
Szerintem a válaszod nem teljesen korrelál azzal, hogy ő egyetemen tanulja majd a szakmát, szemben mondjuk sok más szakmával, amit nulla tudással elkezdve folyamatosan sajátít el az ember. Szóval az egyetemről kijövők, nem fiókaként állnak munkába, hanem szinte szakemberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!