Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te miért vagy különleges? :

Te miért vagy különleges? :

Figyelt kérdés
2017. nov. 11. 23:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Képes vagyok egyik pillanatról a másikra gyökeresen megváltozni,pl mély depresszió közben,a teljes kilátástalanságban,vagy épp valami borzasztó szituációban képes vagyok hirtelen hihetetlen erőt érezni magamban,felállni, és tovább menni,mintha mi sem történt volna. :D
2017. nov. 12. 08:01
 12/16 anonim ***** válasza:
Képes vagyok tudatosan megváltoztatni és megválasztani az érzéseim a gondolkodásomon és hozzáállásomon keresztül. pl. legyek e szerelmes, vagy kibe, vagy egy gondolattal el tudom mulasztani a szomorúságot, félelmet, stb.
2017. nov. 12. 08:35
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én azért tartom magam annak, mert jelentősen kitűnök a kortársaim közül. Általában elég szótlan vagyok, nem dumálok feleslegesen, nem pletykálkodom, senkit semmi miatt nem cikizek ki, nagyon toleránsnak érzem magam, szívesen segítek másoknak, empatikus vagyok. Nem járok szórakozóhelyekre, nem dohányzom stb. 17/L
2017. nov. 12. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem fordult meg a fejemben, hogy különleges vagyok-e. Szerintem bennem minden meg van ami minden más emberben is.

Nem vagyok különleges :)

2017. nov. 12. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Mindenki azt hiszi magáról, hogy különleges. :D

Nem hiszem, hogy annyira egyedi lennék, de pillanatok alatt fel tudom vidítani a körülöttem lévő embereket, állítólag nyugtató a közelemben lenni. Viszont sokszor bántóan őszinte vagyok. Ami különleges bennem talán az a nagyon jó emberismeretem. Szinte rögtön kiismerek bárkit és általában igazam is van az illetővel kapcsolatban. Ja, és mindig igazam van, amit mindenki csak utólag ismer be. :D

2017. nov. 13. 02:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Vagyok.

"11-11 23:23"

Huh. :))

2017. nov. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!