Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti is szoktátok érezni, hogy...

KGB13 kérdése:

Ti is szoktátok érezni, hogy különlegesek vagytok, hogy másmilyenek mint a legtöbb ember? Én pl. nagyon sok dolgot máshogy látok, mint a környezetemben lévő emberek. Miért lehet, nálatok hogy van ez?

Figyelt kérdés

2017. júl. 2. 00:38
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%
én is különleges vagyok a környezetemben, de én csak hozzájuk képest érzem magam annak, és tudom, hogy amúgy meg én is csak egy értékes ember vagyok sajátos gondolatokkal, érzésekkel, mint azok akik megőriztek valamit magukból a világban. szóval soha nem a többiekhez kell ezt mérni, mert az még semmire sem biztosít.
2017. júl. 2. 00:42
 2/12 anonim ***** válasza:
78%

Kosztolányi Dezső: Halotti beszéd

Nyilván nem vagyok megismételhető. Másképp is gondolkodok, mint a mai átlag, de nem hiszem, hogy különleges lennék. Én szerényen elvagyok na kis világomban.

2017. júl. 2. 00:48
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor mondd, hogy különleges vagy ha amjd ezt a környezeted is érzékelteti veled. :D
2017. júl. 2. 00:57
 4/12 SirMoook ***** válasza:
78%
Nem dumálok arról, hogy mindenki különleges, mert az előttem írt Halotti beszéd gyönyörűen leírja azt. Arra vigyázz, hogy ez az érzés ne sarkalljon mások lenézésére. (Nem szurkálódásként mondtam)
2017. júl. 2. 07:49
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, nekem mondják..., de talán ettől egyéniség az ember és nem szalagtermék vagy trendi bohóc.
2017. júl. 2. 09:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Minden ember sok dolgot máshogy lát mint a többi ember, ettől lesz mindenki egyedi és különleges, csak egó játék ha azt gondolod, hogy te különlegesebb vagy mint a többi.
2017. júl. 2. 09:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem minden ember egy bizonyos szinten különlegesnek gondolja magát. Ez a generáció meg pláne akik úgy nőttek fel hogy ezt hallgatták.

Csak ha mindenki különleges, és mindenki a legjobb akkor senki sem az.

2017. júl. 2. 10:28
 8/12 anonim ***** válasza:
45%

Ti mind egyéniségek vagytok!

És mentek vele valamire?

A kérdésemet gondolatébresztőnek és vitaindítónak szántam.

2017. júl. 2. 15:03
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozzászólást, nem is gondoltam hogy ilyen sokan reagálnak majd. Persze mindenki egyéniség ez nem is kérdés, inkább arra gondoltam hogy más is érez -e úgy, hogy kilóg a sorból valamilyen szinten. Lehet nem jól fogalmaztam, nem érzem hogy értékesebb lennék vagy több, mint más, inkább csak más mint a többi. De ha a többség ugyan ezt gondolja akkor ez természetes dolog.

Valaki írta hogy majd ha a "környezetem érzékelteti velem", ez már többször előfordult, ezért is érdekel mások véleménye. Lehet hogy ez az öntudat természetes része, és mindenki különlegesnek gondolja magát.

Még egyszer, nem nagyképűségből írtam és nem is így értem, egyszerűen azt gondolom hogy az átlag mást lát, mást gondol, máshogy érez egy adott szituációban.

2017. júl. 2. 17:59
 10/12 A kérdező kommentje:

"Ti mind egyéniségek vagytok!

És mentek vele valamire?"

Mindenki egyéniség, hogy ki mire jut az életben az -szerintem- elég összetett kérdés, és sok mindentől függ. Kezdve attól hogy hova születtünk, hogy mit tudunk megvalósítani, és mi számít sikernek?

Hogy nyomot hagyjunk, hogy előre vigyük az emberiséget, vagy gazdagok legyünk vagy hogy megfejtsük mi az élet(ünk) értelme, hogy megtaláljuk a helyünket és a boldogságunkat...

2017. júl. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!