Ez mindenhol így van vagy csak az én környezetemben élnek ilyen emberek?
Azt vettem észre itt ahol élek hogy aki macskatartó mint jómagam is az szeret és szépnek/aranyosnak tart bármilyen állatot a kutyákat is beleértve, de aki kutyás annak teljesen be van szűkülve a tudata és csak a kutya, csak a kutya... és szinte minden más állatfajt lenéz, gyűlöl vagy elpusztítana... ellenben aki macskás az teljesen az ellenkező véleményen van és ellenkező módon viselkedik... meg pl nem egy olyan kutyást ismerek aki legszívesebben kinyírna minden macskát... komolyan mondom hogy nem tudom felfogni hogy élhetnek ilyen felfogással emberek...:/ pl az állatorvos vagyis az aki herélni szokta az állatokat, az is olyan hogy másik településre kellett elvinni a fiú macskánkat ivartalanítani, mert mindig megígért egy időpontot aztán nem jött és mikor rászóltunk és utólag kérdőre vontuk hogy mikor jön akkor flegmán lerázott hogy sokkal fontosabb, értékesebb állatokra kell neki az érzéstelenítő mint egy kis szutyok ( szó szerint szutykot mondott ) ( és ő is tele van kutyákkal )
De hogy félreértés ne essék, én nem a kutyákat szidom vagy mi, hanem azt vagyis az ilyen kutyatartók felfogását...
ne általánosíts...
attól, hogy te ismersz néhány embert, nem jelenti azt, hogy mindenki ugyanolyan, majd ha ismersz 1000 ugyanilyen embert, utána vonj le következtetéseket
én is kutyás vagyok, megbolondulok a kutyákért, mégis szeretem a állatot is, legyen az macska, rágcsáló, patás, szárnyas, akármi
Csak te vagy ilyen "szerencsés." Azért normális esetben, aki állatbarát, az állatbarát, attól, hogy a kutyákat preferálja, még nem fog a másik jószágba belerúgni.
Érdekes módon a legnagyobb kutyabolond ismerőseimnek több, más állata is van, egy részük ráadásul mentvény.
Kár, hogy falun ennyire rá vagytok utalva az egy szem dokira, nem kéne ilyen az ilyen barmokat szponzorálni. A mi dokink szereti is az állatokat, ért is hozzájuk, a homeopátiához is és attól sem akadt ki nagyon, hogy a gőtémet kellett kezelni :D
én ilyet egyáltalán nem ismerek, aki utálná a macskákat, pedig én is kutyás vagyok és sok kutyást, de amúgy sok kutyás-macskást ismerek. szívem szerint én is tartanék macskát is, de a kutyáim nem állhatják.
szerintem nálatok azért van ez, mert falun a kutyának több hasznát veszik, őrzi a házat, biztonságot nyújt, míg a macska csak egerészik, de az ő "munkáját" 2 db 300 ft-os macskafogó is megoldja.
a kutyához szokott emberek nehezen tolerálják a macskák öntörvényűségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!