Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez mindenhol így van vagy...

Ez mindenhol így van vagy csak az én környezetemben élnek ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre itt ahol élek hogy aki macskatartó mint jómagam is az szeret és szépnek/aranyosnak tart bármilyen állatot a kutyákat is beleértve, de aki kutyás annak teljesen be van szűkülve a tudata és csak a kutya, csak a kutya... és szinte minden más állatfajt lenéz, gyűlöl vagy elpusztítana... ellenben aki macskás az teljesen az ellenkező véleményen van és ellenkező módon viselkedik... meg pl nem egy olyan kutyást ismerek aki legszívesebben kinyírna minden macskát... komolyan mondom hogy nem tudom felfogni hogy élhetnek ilyen felfogással emberek...:/ pl az állatorvos vagyis az aki herélni szokta az állatokat, az is olyan hogy másik településre kellett elvinni a fiú macskánkat ivartalanítani, mert mindig megígért egy időpontot aztán nem jött és mikor rászóltunk és utólag kérdőre vontuk hogy mikor jön akkor flegmán lerázott hogy sokkal fontosabb, értékesebb állatokra kell neki az érzéstelenítő mint egy kis szutyok ( szó szerint szutykot mondott ) ( és ő is tele van kutyákkal )

De hogy félreértés ne essék, én nem a kutyákat szidom vagy mi, hanem azt vagyis az ilyen kutyatartók felfogását...

2014. okt. 26. 08:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt és van mindenféle állatom és még bármi jöhet.

Mindegyikkel jól bánok amit befogadok.

Nálunk is a dokinőn azt vettem észre, hogy a macskák nem érdeklik, a kutyákat viszont imádja.

2014. okt. 28. 02:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, úgy látszik, ez fordítva nem igaz. A macskás szeret minden állatot, mert nem zavarja, hogy a macska csak akkor mutatja ki a szeretetét, ha az állatnak úgy tetszik, a kutya meg mindig, ha az ember kedves hozzá, vagy ha szereti őt. A macska csak a házhoz hű, a kutya meg a gazdájához. Valahogy egy kutya sokkal jobban kötődik az emberhez, ezért szeretem én is pl. a kutyákat. Mivel a macska közömbös az emberrel szemben (jó, szokott dorombolni, ha jól érzi magát, bár ezt nem tudom a szeretet jelének felfogni), a kutya meg ki tudja mutatni a szeretetét, majdhogynem megszólal. Ezért közömbösek a kutyásoknak a macskák.
2014. okt. 29. 09:56
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát én ezt hogy közömbös az ember a macska számára ezt meg tudom cáfolni.

Mi minden macskánkat ami csak volt családtagként kezeltük, szerettük meg minden és pl ami most van, vele történt hogy mentőt kellett hozzám hívni, és szüleim kicsukták az udvarra de a macska meg közben tiszta ideg volt és mikor kiértek a mentősök, mint az őrül berohant a lábuk közt és egyből jött be hozzám fel az ágyra és a mentősökkel szemben olyan volt mint aki megvan veszve, morgott meg fújt meg mindent csinált aztán végülis csak sikerült kivinni hogy oda tudjanak hozzám jönni, utána meg nem volt hajlandó enni, állandóan a szobámban volt meg követte szüleim és tesóm és állandóan nyávogott nekik aztán mikor felhívtak telefonon a macska valahogy meghallotta hogy velem beszéltek és szó szerint ki akarta szedni a telefont a kezükből, és miután hallotta a hangom a telefonban és beszéltem hozzá. utána volt hajlandó enni... Meg bárkinek a családban valami baja van akár egy kis megfázás ami ágynak dönti az embert vagy bármi, a macskák ott virrasztanak mellette és csak enni/inni és a dolgukat elvégezni hajlandók elmenni onnan...

Egyszóval nem tudom i vagy miért terjesztette el ezt hogy a macska nem a gazdájához hű ( pedig ezt már nagyszüleim is fújták ) pedig mi pont az ellenkezőjét tapasztaltuk minden macskánkal

2014. okt. 29. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!