Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszi magáról mindenki,...

Miért hiszi magáról mindenki, hogy különleges?

Figyelt kérdés
2017. aug. 29. 13:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

Azért, mert például nincs még egy olyan ember, mit én vagyok, így különleges vagyok.

És különleges Kis Pista is, mert okyan sincs még egy. 😊

2017. aug. 29. 13:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem hiszi ezt mindenki. Például én sem gonndolom ezt magamról. És sok ismerősöm sem.

Konkrétan miből adódik a kérdésed?

2017. aug. 29. 13:59
 3/22 anonim ***** válasza:
Meet valamilyen módon mindenki különleges, csak saját magadat jobban ismered másoknál, ezért van az, hogy magadban látod a különleges tulajdonságokat, de a szomszéd Pistikében nem.
2017. aug. 29. 13:59
 4/22 anonim ***** válasza:
* bocsánat: ...gondolom...
2017. aug. 29. 14:00
 5/22 A kérdező kommentje:

2es, semmi konkrét oka nincs.

Régebben én is elhittem, hogy különleges meg erős vagyok, mert rossz gyerekkorom volt és viszonylag jól átvészeltem, de ez egy csomó mindenkire igaz. De pl a tesóm még mindig ezt hiszi és jobbnak tartja magát másoknál és ha történik vele valami rossz, akkor kiakad, hogy miért pont vele amikor ő olyan jó. Meg mondott olyat is, hogy ő nem való erre a világra és úgy értette, hogy túl jó a világhoz képest.

Vagy beszéltem a munkatársammal és azt hiszi, hogy csak ő tudja, hogy az ilyen való világ meg Mónika show műsorok ostoba szemetek és azt hiszi, hogy más emberek hülyék és tetszik nekik, pedig szinte mindenki azért nézi ezeket, hogy kiröhögje...

Ilyesmikre gondoltam.

2017. aug. 29. 14:10
 6/22 anonim ***** válasza:

Mindenkinek joga van azt gondolni magáról, amit akar, ennek hangot adni, amíg ezzel nem sért másokat, neked meg jogod van tenni erre magasról.

Mindenki egyedi, de csak kevesen különlegesek (és nem feltétlenül azok, akikről a legtöbben gondolnánk)

2017. aug. 29. 14:16
 7/22 anonim ***** válasza:
44%
Neked viszont valószínűleg lelki sérüléseid vannak az említett gyerekkorod miatt.
2017. aug. 29. 14:17
 8/22 piriiiii ***** válasza:

Én sokszor hiszem azt, hogy az vagyok. Sokszor mondták már, hogy különleges vagyok. És sokszor valóban ezt is érzem.

De sokszor meg nem és félek, hogy csak az egóm játszik velem.

Erről kicsit az jut eszembe, hogyha saját magam sem hiszem el, hogy különleges vagyok, hogy erős vagyok, hogy van értelme élnem és, hogy vannak célok, amiket csak én érhetek el a saját létezésemben, akkor ki fogja? És ha valaki más el is hiszi, valóban, attól még mi értelme lenne élnem?

A kérdésed szarkasztikusnak, provokálónak tűnik. Te magadat átlagosnak és szürkének látod?

Egyébként is, milyen az, aki különleges? Milyen az, aki normális és milyen, aki furcsa? Ki határozza ezt meg?

2017. aug. 29. 14:18
 9/22 piriiiii ***** válasza:
Egyébként szerinted az, aki nézi ezeket a szarságokat és kiröhögi őket, tehát "szembe megy a társadalommal" (gondolja ezt magáról), ő ettől lesz különleges talán?
2017. aug. 29. 14:20
 10/22 anonim ***** válasza:

"Régebben én is elhittem, hogy különleges meg erős vagyok, mert rossz gyerekkorom volt és viszonylag jól átvészeltem, de ez egy csomó mindenkire igaz. De pl a tesóm még mindig ezt hiszi és jobbnak tartja magát másoknál és ha történik vele valami rossz, akkor kiakad, hogy miért pont vele amikor ő olyan jó. Meg mondott olyat is, hogy ő nem való erre a világra és úgy értette, hogy túl jó a világhoz képest. " Ugyanez. Az idegesít inkább, hogy több ismerősöm, barátom még mindig ott tart, hogy ők MÁSOK, "én nem olyan vagyok, mint a többi a lány", stb.

Főleg azok az ismerőseim hiszik ezt, akik a lehető legátlagosabb, legsztereotipabb emberek.

2017. aug. 29. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!