Ciki lenne végzősként ilyen kislánnyal járni?
3 hónap múlva töltöm a 18-at, fiú vagyok, gimiben végzős.
Azt vettem észre az elmúlt 1-2 évben, hogy elképesztően könnyű lett a hetedikes-nyolcadikos(-kilencedikes) lányokat "meghódítani".
Én igazából nem vagyok csúnya, de ettől függetlenül a korosztályomnál esélyem sincs (mivel konkrétan olyanok a szociális készségeim, mint egy malacnak).
Viszont ezeket a fiatalabb lányokat elég egyszerű lenyűgözni. Konkrétan már az is elég, ha megmondom, hogy 3-4 évvel idősebb vagyok.
A többségük testileg már nem kislány és attól függetlenül, hogy naivak, mondhatni értelmesek.
Fogalmam sincs miért vonzom őket annyira, de a napokban ismét 2 nyolcadikos csaj keresett fel Facebookon, és én komolyan elgondolkodtam, hogy valamelyikükkel megpróbálnám. Eddig mindig elhajtogattam őket, mert gáznak éreztem, de végiggondolva nem sok kivetnivalót látok benne (nyilván 14 alattival nem kezdenék).
Ezt igazából nem érdekel ki hiszi el, ki nem, de szexuális motivációm minimális. Tehát már majdnem aszexuális vagyok, éppen ezért nem használtam ki eddig őket, mert egyszerűen nincs miért, és bőven megtudnám állni a jövőben is.
"bőven megtudnám állni a jövőben is"
Miért, mégis meddig akarod még folytatni a 14-15 évesekkel való hetyegést? Aggastyán korodig?
Úgy beszélsz ezekről a lányokról, mint a gyerekekről ("naivak, MONDHATNI értelmesek") mert azok is. Hagyd őket a korukbeliekkel felnőni, nem kell nekik, hogy egy jóformán felnőtt bezavarjon a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!