Hogyhogy ilyen?
Figyelt kérdés
Egyetemen van egy srác, aki iszonyatosan helyes. Csomó lány próbálkozik nála, és amellett hogy helyes, kedves is, nem nagyképű. Október eleje óta beszélek vele, nagyon jó humora van, aranyos, segítőkész, értelmes. Kiderült, hogy még egyszer sem volt barátnője, és még senkivel sem létesített szexuális kapcsolatot. Hogy lehet ez? Általában akik helyes fiúk, azok hamarabb elvesztik szüzességüket, és több barátnőjük is volt.2017. nov. 2. 17:13
11/13 anonim válasza:
Nagyon cuki felfogásod van (: Látszik, hogy tiszteled a nőket... talán túlságosan is.
Szerintem lazulj, szexelj egy jót és viszzatér a régi éned... nem jó egy pasinak sem, ha munkamániás. Persze fontos a munkád, értem én, de néha törődj magaddal is kicsit. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele, azt mondta házasság előtt nem fog senkivel.
2017. nov. 3. 11:54
13/13 anonim válasza:
Akkor úgy 35 évesen majd elkezdi bántani miért nem ismerkedett :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!