Ha magas helyről ugrotok le akkor nektek hogyhogy nem megy bele a víz az orrotokba?
Figyelt kérdés
Mármint én úgy nem tudom medencébe ugrani hogy nem fogom az orromat... esetleg van valakinek tippje hogy kell úgy beugrani hogy ne menjen bele?2017. aug. 20. 12:50
2/7 anonim válasza:
Miért menne bele? Nem szívom fel direkt :D
3/7 Psycho válasza:
Fújod kifelé a levegőt (az orrodon) a vízbe érkezéskor. Úgy nem tud belemenni. Nyilván nem izomból :D mert akkor elfogy hamar, elég így "szolidan". Ezért is nem árt egy nagy levegővétel előtte.
4/7 anonim válasza:
Vízbe érés pillanatába orron ki kell engedni a levegő egy részét
5/7 anonim válasza:
3-as, 4-es, de jó, hogy írtatok, ezt én sem tudtam soha megfejteni, utálom, hogy mindig belemegy az orromba. Szóval levegő ki vízbeérés előtt. Köszi! :) Néha értelmes válaszokat is lehet olvasni és tanulni belőle.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, az lemaradt, hogy nekem megért a válaszotok egy 100-ast! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mármint azoknak akik tudtak normálisan válaszolni :D
2017. okt. 10. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!