Nyilván ne legyen 300000m magas, de vannak magas csajok is és egy 2m magas lány mellét hogy néz ki egy 1,6m-es fiu
2017. júl. 29. 15:00
2/10 anonim válasza:
Én 183/F vagyok, és nagyon tetszik egy 190 cm magas csaj. Van olyan, hogy túl magas, de te nem vagy az. Mondjuk a 2.3-2.5 m már túl magasnak számít.
2017. júl. 29. 15:03
3/10 anonim válasza:
Nem válhat hátrányodra a magasságod hidd el. :) Szerintem pont jó magas vagy. Nagyon sok lány akar maga mellé magas srácot.
2017. júl. 29. 15:03
4/10 anonim válasza:
Elég magas vagy, de szerintem ez nem hátrány a férfiaknál..
Az én véleményem szerint az a rosszabb eset, ha a fiú alacsonyabb a lánynál..
2017. júl. 29. 15:16
5/10 anonim válasza:
Én 180cm vagyok lány létemre. Kébzelheted hogy hanyszor szeretnek 10 centivel kissebb lenni. Pasi kent ez elony lehet. Örulj neki :)
2017. júl. 29. 15:19
6/10 anonim válasza:
Lakik az utcánkban egy fiú, aki szerintem bőven túl lépte a 2 métert... Ő első ránézésre tényleg túl magas, elég rendesen tekergetnie kell a nyakát annak, aki tartani akarja vele a szemkontaktust. De helyes egyébként, ha elhívna randizni simán elmennék vele..
Amúgy az öcsém is olyan magas, mint te, és szerintem nem rossz az a magasság..
2017. júl. 29. 15:20
7/10 A kérdező kommentje:
Ezt jó hallani..:D és hány centitől számít valaki túl magasnak?
2017. júl. 29. 15:37
8/10 anonim válasza:
Meglepő, de nekem alapjáraton az alacsonyabb srácok tetszenek. Ha az lenne a feladat, hogy személyleírást adjak a képzeletbeli szőke hercegemről, akkor a magassága kb. 170 cm lenne (én is annyi vagyok, de ez mindegy).
De ez a való életben semmit nem számít, mert ezen kívül mindenféle magasság tetszhet. A hozzá tartozó személytől függ csupán. Tehát 160-210 cm-ig jöhet bárki. A magasság huszadrangú dolog. 22/N
2017. júl. 29. 16:03
9/10 anonim válasza:
Szerintem 2 méter alatt még elmegy... annál tovább már elég magasnak számít. de nekem sok magas (190 cm fölötti) ismerősöm van.. Sok nőnek a magas srácok jönnek be.. legalábbis az én ismeretségi körömben ez a jellemző..
2017. júl. 29. 16:33
10/10 sm's girl válasza:
Ez szerintem mindenképpen a lányon múlik. Ha van egy 1,5m-es lány neki már lehet az 1,8-as srác is túl magas. 30 centiméterrel magasabb sráccal már nehéz azért ölelkezni, csókolózni is elég nyaktekergetősen lehet.Nekem speciel a 163 cm-hez elég magas vagy, számomra max.1,75-1,8m az ideális. De például egy 1,8m-as lánynak szerintem ideális lennél magasságilag:) A megfelelő lánnyal úgyis egymásra találtok majd ;) 17/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!