Titeket mi motivál a mindennapokban?
Most állok az érettségi előtt teljes erőbedobással dolgozok és egyre inkább azt látom, hogy nem éri meg az egész a fáradságot.
Ha valamit elrontok kegyetlenül leb.sznak, ha valamiben jobb vagyok az átlagnál nem ismerik el vagy csak úgy tekintenek rá mintha ez lenne a minimum.
Lassan jelentkeznem kellene egyetemre de nem tudom, hogy mit nyernék vele.
A következő 4-5 éveben is lehet vért pisilni azért, hogy bebizonyítsd, legalább vagy olyan mint bárki más.
Tudom, hogy a munkahely sem lesz kíméletesebb, de ott legalább megkapod a béred.
Tudod hol a gond? Hogy mindegyik pontban megemlítesz valakiket rajtad kívül.
"leb.sznak","nem ismerik el". Kit érdekel a mások véleménye??
Én el akakor valamit érni az életben,ezért tanulok,szenvedek,hibázom s kezdem az egészet elölről. Független attól,hogy ki mit mond,mit hisz avagy mit gondol. Nem azért teszek valamit,hogy azt elismerjék,ha hibázom,tanulok belőle,nem azért,mert nem akarom,hogy lecsesszenek,hanem mert így leszek jobb és jobb. Ennyi a képlet.
Tanulok hogy ne legyek munkanélküli
Sportoljak hogy ne legyek elhízott,kövér
És még írhatnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!