Mik azok a dolgok, amikről le kell mondanod a mindennapokban?
Minèl több dologra vágyunk, annál több irányban akarunk. Annál gyengèbb az akarat, ès annál elöbb bukkan fel bennünk a kètely.
Azt tanácsolom, hogy aki szeretne valamit megvalósítani, az tanuljon meg koncentrálni rá ès minden mást kizárni. Akkor elèri.
negatív gondolkodás
jó pár embert próbálok segíteni, támogatni, motiválni és ehhez erős pozitív szemlélet kell
régen depressziós voltam, tudom milyen lent, de az már a múlt, nem hagyhatom, hogy újra olyan szemmel lássam a dolgokat
Barátnő.
Gyakorlatilag alig volt a 28 évem alatt említésre méltó párkapcsolatom. Az utolsó "randim" nagyjából 4-5 éve lehetett. Azóta még csak kilátásban sem volt a lehetősége sem annak, hogy csajjal összejöjjek.
Igazából minden más megvan. 1-2 barát, család, relatív jó munkahely, jó fizetés. Ki is használom a szabadidőm, kirándulok, túrázom. De egyre inkább egyedül vagyok. Főleg hogy még a haverok is becsajoznak, ilyen korban lassan házasodnak, gyerekük van. És kellemetlen úgy összejönni társasággal hogy te vagy az örök egyedül megjelenő srác.
Na az állatok az nekem is a másik.
Gyerekkoromban volt mindenünk. Sertés, tyúk, nyúl, kutya, macska, papagáj, kanári, pintyek, halak, egerek. Összeszámolni nem tudnám.
Otthon most is van csomó állat én meg albérletben lakom, itt maximum poloska van de az dögivel.
Ez talán még jobban hiányzik mint a barátnő mert a gyerekkorom hozná vissza.
Barátnőről, barátokról, normális kajálásról, többféle sportról, egy átlagos-természetes életről.
Hogy miért?
Az titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!