Miért gondolják sokan azt, hogy az emberek irigyek a kitartott nőkre/férfiakra?
Sok kitartott ember szinte büszke arra,hogy nem dolgozik és némi szexuális ellenszolgáltatásért cserébe mindent magadnak nekik?
Mármint,félreértés ne essék én nem akarok ítélkezni vagy bántani másokat,de akárhogy nézzük is a dolgokat,ez valahogy olyan mint a prostitúció finomabb,elegánsabb változata.
Csak egy kicsavart példa:
Szerintetek Queen B(Beyoncé) valaha lenne irigy pl.Horváth Anita(senki,akit ìgy hìvnak,ne vegye magára) kitartott nőre?
Még pl.mennyivel jobban hangzik az,hogy megkerestem 1 millió dollárt,mint hogy elköltöttem 1 millió dollárt.
Arról nem beszélve hogy Beyoncé beírta magát a zenetörtènelembe,mìg fentebb emlìtett nìmand nőtársa meg hát nem.
"de Kulcsár Gizit, aki évek óta robotol a gyárban három műszakban, valószínűleg bosszantja, hogy Andrea Fehér BMW-ben cirkál a fodrász és a műkörmös között, míg ő épp, hogy ki tudja fizetni a rezsit"
Egyszóval irigy, ugyebár :D
Én arra lennék kíváncsi, hogy Kulcsár Gizi miért isteníti az éjjel nappal budapest vagy mi a jó világ "sztárjait", akik ugye havi félmilliót kapnak azért a röhejes teljesítményért a tévében. Rájuk nem irigykedik, sőt, még fel is néz rájuk. Na de ha egy nő a saját férjével megegyezésre jut abban, hogy nem dolgozik (ami ugye nálunk nyugatabbra normális jelenség, ott nem irigyek az emberek), akkor rögtön fröcsögve szidja az összes felmenőjét.
Én szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hogy éli az életét. Kulcsár Gizinek is megvolt a lehetősége, nem élt vele, akkor büszkén, felemelt fejjel robotoljon három műszakban és ne azokat szidja, akiknek valamilyen oknál fogva könnyebb.
Bezzeg Kulcsár Gizi valószínűleg még meg is csókolná valamelyik politikus lába nyomát, sőt, lehet épp Kulcsár Gizi szereti a focit, na de abba bele se gondoljunk, mennyit keres egy focista azzal, hogy játszik a labdával.
De ugye a szemét kitartott nőktől tart ott a világ, ahol, nem? :D
Én sem értem. Utálatot és irigységet összekeverni...
Utálom azokat, akik szemetelnek. Nem azért, mert én is szeretnék szemetelni. Egyszerűen hanyag, szar embernek tartom, aki csak úgy szélnek ereszti a szemetet a kezéből.
Ugyanez a kitartottakkal.
Nyugaton?Az egész világon nagy népszerűségnek örvend a jelenség.
Én most elsősorban nem azokra a nőkre gondolok,akik vezetnek egy háztartást,hanem akik tényleg nem csinálnak semmit.
Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja,de sosem értettem azt,hogy lehet minimális ambíciók nélkül élni az életet.
Persze vannak olyan nők,akik nagyon sokat dolgoznak,és sokan biztos irigyek azokra,akik semmit sem csinálnak,azonban azok a nők,akik szeretik a munkájukat és nagyon jól mesélnek,azok inkább szánják az ilyen embereket.Nem hiszem el,hogy van olyan ember ezen a világon,akinek az az álma,hogy másoktól függöny az élete.
Hogy tennie kelljen dolgokat,azért,hogy cserébe kapjon egy drága táskát vagy parfümöt.
Nyilván vannak emberek,akiknek ez jó,ugyanakkor abban is biztos vagyok,hogy sokan évek múlva kegyetlenül megbánják,hogy eladták magukat.
Meg mondhat bárki bármit,de a világon nincs annál jobb érzés,mint amikor magadnak felépítesz valamit a semmiből.Hiszem,hogy mindenki azt csinál amit akar,de egy életed van és azt úgy kéne élned,hogy majd elmondhasd azt pár év múlva,hogy képes vagy megélni segítség nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!