Alkoholból kiút?
Folyt...
1. Olvass...
Ha olvasol, regényeket, lehetőleg olyan témát ami leköt, az kibebaxottmódon fejleszti a fantáziádat...
Ha lesz fantáziád, lesznek érdeklődési köreid... ha lesznek érdeklődési köreid, választhatsz magadnak szakmát... hidd el egy érettséfi nélküli szakmával is nagyon jól el lehet éldegélni... én pl 30+ szintetikus(kb mindent beszedtem amit elémtettek), kokainos, múlttal találtam ki, hogy asztalos akarok lenni... megcsináltam, 1 évet melóztam alkalmazottként, mostanra vállalkozó vagyok, most keltem, de nem azért mert most kellett, hanem mert most akartam...
Van. Tudom, közhely, de elhatározás kérdése.
15 évig ittam, a vége felé már annyira függő lettem, hogyha 2-3 órán keresztül nem tudtam inni, minden bajom volt. 34 éves koromra majdnem sikerült halálra innom magam. Előtte voltam terápián, nem segített, visszaestem. Két hasnyálmirigy-gyulladás és több orvos vészjósló mondatai kellettek, hogy letegyem a piát. Ennek mostmár több, mint 2 éve. Úgyhogy nem lehetetlen... Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!