Más is van ilyen helyzetben? Van ebből kiút?
Szia! En masfel eve ugyanugy erzek ahogy te, multkor bevettem vizzel a frontint es meg a vizet is magamra ontottem veletlenul mert olyan jo volt bevenni. En beszerzes...hm..feketen, feheren, ahogy csak lehet, mindenhogy! Mondhatom, tizenhat evem ellenere alprazolam fuggo vagyok. Ca jo, nem teljesen igaz, mert ami benzodiazepin alapu, azt barmit beveszek, de a kedvencem a frontin. Konkret eletceljaim:
-csalad
-erettsegi
-benzodiazepinek(alprazolam,midazolam)
(Rivotril nekem nem hat:( klonazepam )
Szoval ugyanez csak en meg fiatalba. Igy nehezebb szerezni, nem irja fel a fel vilag, de azert talpon vagyok vele. Maximum 2 mg egyszerre, felolem mehet vodkaval is. (Volt hogy whisky-colat ittam ra meg vodka-narancsot es meg csak ki se fektetett).. Lany vagyok, es kb 44kg. Azt hogy leszokni hogy kell, sose tudtam... Mert vegigcsinalni nem tudtam, de harmadjara sem! Szoval ez jaratlan ut, es nem kivanom bejarni. Tehat igen, sokan vannak ilyen helyzetbe, fiatalabbak, mint hinned! Nem vagy egyedul :)
Utobbiakban mar nalam is orgazmuskozeli allapot a gyogyszerem bevetele, ezert a kettot sokszor egymas kozben csinalom!
9#
Tudsz te valamit rólam? Hát nem. Voltak lelki problémáim, csak én a nyugtatózás helyett megoldottam őket. Aki olyan gyenge, hogy inkább függőségbe menekül és zombiként éli az életét ahelyett, hogy igazán tenne magáért, az meg is érdemli ezt az "életet".
Itt a kérdező. Az első válaszoló leírta a megoldást, de ő rögtön jön a kifogásokkal és folytatja azt a szánalmas vegetálást amit eddig. Na az ilyen ember az, akit sosem fogok sajnálni.
Az én élősködésemről meg annyit, hogy három éve dolgozom és már nem anyáméknál élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!