Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A sváb lányok szépek?

A sváb lányok szépek?

Figyelt kérdés
Szerintetek is a Magyarországon élő sváb lányok szépek? Nem úgy értem hogy szebbek, hanem arányaiban sok köztük a szép, vonzó és házias, ugyanakkor családcentrikus és hagyomány tisztelő.

2017. okt. 26. 08:34
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én ma újra találkozok az én kis sváb nőmmel!
2017. nov. 2. 04:59
 12/20 anonim ***** válasza:
A te problémád. :) (Meg anno az enyém volt.)
2017. nov. 3. 17:36
 13/20 anonim ***** válasza:
13%
Jól vigyázz egyszer már elárulták a hazát.
2017. nov. 6. 22:42
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
Többségbe inkább jó tulajdonságaik vannak:szorgalmas a munkában tanulásban,házias,megbízható,visszafogott.Persze vannak itt is kivételek,viszont szeretik a pénz,hatalmat(gazdag családba bekerülni),többüknél ez előrébb való mint pl a férfi külseje,vannak köztük ,hűvösek,merevek az élet dolgaiban,vannak könnyű vérüek is köztük.De a többség(70-80%) az 1. mondatban leírtakra hasonlít.Nekem volt többel dolgom...36F
2017. nov. 28. 16:12
 15/20 anonim ***** válasza:
31%

Ennyi erővel ezeket minden népcsoportra kivetíthetnénk. Egyénfüggő minden. És kérlek ne általánosítsatok.

Üdv: egy sváb fiú

2017. dec. 6. 19:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Amúgy: nem vagyok pénzéhes és nincs lófejem.

Egy sváb lány ;)

2018. márc. 5. 15:00
 17/20 anonim ***** válasza:
72%
Bárcsak az összes cigó és zsidó inkább sváb lenne Magyarországon. Én lennék a világ legboldogabb embere.
2018. márc. 5. 15:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: lehet a zsidó, és egy roma külsőleg sötét, de te belül vagy az , mint a vakond belső zsebe.

Amúgy a cigány és zsidó összetartó, legalább segítik egymást, ennyi a különbség... okos

2019. márc. 2. 19:28
 19/20 trambuli12 válasza:
73%
én ey idelye már nagyon szeretem a német féle azaz sváb típusu csajokat,van bennük valami királynőies fehér uri,de kedves lány ,ezt nem lehet megmagyarázni mi pontosan,viszont 3 éve figyeltem fel még jobban rájuk mióta a migránsok elkezdték őket zaklatni meg bántalmazni,azoknak nincs helye a földünkön,ezek a mi nőink! és nagyon tetszenek,a rend szeretés,a jó anyaság,a kedvesség,a gondoskodás,és a sikeresség,a szépségük meg mindent megkoronáz.
2019. márc. 21. 12:14
 20/20 anonim válasza:
Engem is valamiért nagyon vonzanak a sváb lányok nem tudom meg magyarázni miért és ez nem elfogultság miatt van.(félig sváb vagyok)
2021. máj. 1. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!