A testvérem 157cm és a suliban mindig csesztetnek miatta, hogy “Hoy lehet ilyen pici tesód” meg “Hogy birom ki, h ilyen pici” “nem gaz hogy pici”meg, hogy “az ő nővére sokkal jobb mert magasabb” stb...eddig nem zavart és nem is tűnt fel, hogy pici lenne...viszont most egyre Inakbb..20/L a nővérem...mennyire gyakoriak a 160 cm alacsonyabb lányok?mit csináljak?
Egyáltalán nem zavarnak. Azért ne kezdjen el zavarni a nővéred mérete, mert mások zavarónak tartják... A nővéred nem tehet róla, te meg semmit nem tudsz nagyon mit csinálni vele. Esetleg megvédheted a nővéredet az ilyenekkel szemben.
2017. okt. 18. 21:55
2/11 anonim válasza:
Mi a f/\sz a pici egy 160 centis csajon? Egy 190 centis palihoz képest pici, de a többi csaj között teljesen beolvad. Meg, mi az, hogy, hogy bírod ki? Meg az ő nővére jobb, mert magasabb? Ez valami kosárlabda szakosztály, vagy mi a f/\szról beszélnek ezek az emberek? Hány éves vagy? Nem lehet, hogy hangokat hallasz a fejedben?
2017. okt. 18. 22:03
3/11 anonim válasza:
Nagyon zavaróak,elviselhetetlenek...nem bírok egy légtérbe lenni a 155-159-es csajokkal...
De ha 160 vagy akkor már írhattok privátot
2017. okt. 18. 22:08
4/11 anonim válasza:
Én csak 157cm vagyok,mint a nővéred,és jaaa szoktak b*szogatni mert kicsi vagyok.Védd meg a nővéred!
2017. okt. 18. 22:08
5/11 anonim válasza:
Inkább nekem zavaró ez a kérdés. Nem értem mi a büdös fsznak zavar bárkit is hogy ekkora? Beszarás...
2017. okt. 18. 22:14
6/11 anonim válasza:
Semennyire, sőt, a környezetemben mindenki a 150-155cm-es lányokat tartja a legszebbnek, mert olyan kis törékenyek, nagyon vékonyak (35-40kg), pici a lábuk (34-35), lehet őket emelgetni...
170cm magas nőként néha hegyi óriásnak érzem magam mellettük, holott teljesen normális alakom van, nem vagyok túlsúlyos. De engem már senki nem állna neki emelgetni, ahhoz nehéz vagyok az 57kg-mal...szóval, szerintem picinek lenni jobb.
2017. okt. 18. 22:15
7/11 anonim válasza:
És csatlakozom a 2.hoz
2017. okt. 18. 22:15
8/11 anonim válasza:
Fúúú te, engem is rohadt mód zavarnak!
Erre mifelénk már mérik sorra a nők magasságát és lövik őket tömegsírba, ha 160 centi alatt vannak!
Én szórom a meszet a hullákra! Lehet jönni segíteni, hozd a nővéredet is!
2017. okt. 18. 23:14
9/11 anonim válasza:
159 vagyok, sosem mondták még rám, hogy pici lennék, főleg nem, hogy ez zavaró lenne.
2017. okt. 19. 00:52
10/11 anonim válasza:
Semmivel se zavaróbbak a pici lányok, mint a bármilyen egyéb magasságúak... viselkedéstől függ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!