Lányok nektek gyakran szólnak oda pasik az utcán?
Figyelt kérdés
Miket szoktak mondani? Zavar vagy inkább jól esik?2017. okt. 8. 21:31
2/9 anonim válasza:
Nem, még sosem volt ilyen. És én így jól is érzem magam. :D
3/9 anonim válasza:
Hát az utóbbi 1honapban 3szor is meg akartak kínálni cigivel. Nem tudom miért csak ültem egy padon a barátommal egyszer egy pasi odajön hogy nem kell cigi és tűz. Elég fura volt. Eddig ilyen nem történt velem főleg 3x mindig máshol
5/9 anonim válasza:
Engem állandóan ledudálnak. Kiintenek, volt olyan amelyikek követtek.
6/9 anonim válasza:
Régebben sűrűn volt ilyen. Voltak elég obszcén beszólások is, füttyögés, de lightos "de csini valaki" is. A dudálás szintén előfordult.
Mostanában nem nagyon, nézegetni is egyre kevésbé szoktak. Ez van, ha abbahagyja az ember lánya a sportot és idegileg le van strapálva. :D
7/9 anonim válasza:
Előfordult,vagy kiüvöltöttek az autóból és ez főleg falun van,ahol sajnos élek.Városban ilyet nem tapasztaltam.
8/9 anonim válasza:
nekem nem mernek szólni, mert túl ijesztő a küllemem. Ha esetleg még is nagy ritkán, akkor csak annyit hogy milyen csúnya vagyok, vagy hogy úgy nézek ki mint a halál :D de én ezeket bóknak veszem :3
18/L
9/9 anonim válasza:
Sajnos, utálom, de azzal a lendülettel elküldöm az anyjába.
A páromtól jól esik mindenféle megjegyzés, de idegentől nem tűröm el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!