A barátaim gyakran beszólnak nekem, és már mondtam, hogy ez nekem nem jó, de csinálják. Próbálom elhinni, de nem tudom magam tartani, mert gyakran nagyon durvákat szólnak be. Most egy csaj befúrta magunkhoz magát, és próbál kitúrni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mit csináljak?2013. szept. 27. 17:28
1/8 anonim válasza:
Akkor ezek nem barátok,mit foglalkozol ilyenekkel?Maxi gáz.
2/8 anonim válasza:
Ha sikerül neki Téged úgymond kitúrnia, akkor sosem voltatok igazán barátok a többiekkel...
3/8 A kérdező kommentje:
az egyiküket születésem óta ismerem,és mindig a legjobb barátom volt,és sosem csalódtam benne,nem használt ki,ő nem is szól be gyakran,és azt is mondják,hogy csak szeretetből csinálják,de én nem gondolom,hogy ilyen egy barátság
2013. szept. 27. 18:10
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mennyire szoktak " durvan" beszolni.
Pl mi is szoktuk egymast szekalni, beszologatni de mind ez szeretetbol, mivel ha valakit nem kedvelunk nem mondjuk a szemebe a dolgokat.
Mi igy szoktunk hulyeskedni es mindanyian tudjuk , h ezeket nem kell komolyan venni..
5/8 A kérdező kommentje:
hát az egyikük egyfolytában azt mondja,hogy utál..
2013. szept. 27. 19:26
6/8 Didn't friends válasza:
Szerintem hagyd őket a francba és keress új barátokat.
7/8 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük egy ilyen alkalommal, hogy és mégis miért utálnak? Mondd meg nekik, hogy nem vagy hajlandó elviselni, hogy így beszélnek veled az állítólagos barátaid.
Ha nem hagyják abba, szerintem kénytelen leszel más barátokat keresni. Mert ez sajnos nem barátság, jól látod, a barátok nem bántják egymást szándékosan.
Amúgy hány évesek vagytok?
8/8 A kérdező kommentje:
13
2013. szept. 28. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!