Lányok mit gondoltok rólam ezek alapján?
Hát ha ezeket a tulajdonságaidat teszed előtérbe, az tényleg nem jó reklám.
De lehet, van másik nézőpont is.
Az én férjem is túlsúlyos, szőrös (bárkopaszodni nem kopaszodik), ő sem fürdik minden nap, lusta takarítani, sokszor rendel kaját, és otthonülő.
DE:
- egyrészt én is lusta vagyok takarítani (és nem érdekel, kinek mi erről a véleménye; ha vendég jön, rendet rakunk, de ha csak magunk vagyunk, nagy a kupi). Ezért nem zavar, hogy ő is lusta
- én is otthonülő vagyok
- a férjem kedves, jószívű, vicces, értelmes, és egyben a legjobb barátom, akinek szeretem a megnyugtató, békés jelenlétét, és sok év után is jó vele beszélgetni, tervezni
Szóval ha van még olyan jellemvonásod, ami valakinek kifejezetten bejön, akkor szerintem van rá esély, hogy ne tekintse negatívnak a rólad alkotott képet.
"szerintem mindenképp moss fogat naponta legalább egyszer, mert belerohadnak a fogadba az ételmaradékok."
fogselymezni szoktam
Ezek alapján kicsit se vagy szimpatikus.
Igénytelen, egy szóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!