A leírtak alapján mit gondoltok rólam?
Én egy 13 éves lány vagyok,sajnos vagy nem sajnos elég lobbanékony természetem van. Elképesztően hamar ideges leszek,és nehéz lenyugodnom. Alapvetően zárkozottabbnak mondanám magam,de igazából ez változó nálam...valamikor nem tudom abbahagyni a dumálást...máskor pedig szótlan vagyok. Nagyon érzékeny típús vagyok,ha pl.valaki szenved egy filmben vagy sír,azon kapom magamat,hogy folynak a könnyeim. A számomra szimpatikus embereket nagyon hamar megtudom szeretni,és ragaszkodom hozzájuk. Ez lehet,ellentmond az előző mondatomnak,de bizalmatlan vagyok ez emberekkel. Az egyik legrosszabb tulajdonságom az,hogy sokat káromkodok(épp leszokoban vagyok,és eddig egész jól megy.) A másik talán a meggondolatlanságom. Nagyon makacs ember vagyok. A lobbanékony természetem miatt,van,hogy nem úgy beszélek az emberekkel ahogy kéne vagy éppen illene. Őszintének tartom magamat,de van amikor úgy gondolom,jobb elhallgatni az igazságot. Az embereket szívesen meghallgatom,ha úgy gondolják,sajnos tanácsot nem mindig tudok adni,de igyekszem.
A kérdést csupán kíváncsiságból tettem fel,és kérlek benneteket,hogy őszinte és normális választ írjatok!
Nemet és kort is írjatok,légyszíves,ha nem gond!!
13/L
Én egy 13 éves lány vagy,sajnos vagy nem sajnos elég lobbanékony természeted van. Elképesztően hamar ideges leszel,és nehéz lenyugodnod. Alapvetően zárkozottabbnak mondanád magad,de igazából ez változó nálad...valamikor nem tudod abbahagyni a dumálást...máskor pedig szótlan vagy. Nagyon érzékeny típús vagy,ha pl.valaki szenved egy filmben vagy sír,azon kapod magadat,hogy folynak a könnyeid. A számodra szimpatikus embereket nagyon hamar megtudod szeretni,és ragaszkodsz hozzájuk. Ez lehet,ellentmond az előző mondatodnak,de bizalmatlan vagy ez emberekkel. Az egyik legrosszabb tulajdonságod az,hogy sokat káromkodsz(épp leszokoban vagy,és eddig egész jól megy.) A másik talán a meggondolatlanságod. Nagyon makacs ember vagy. A lobbanékony természeted miatt,van,hogy nem úgy beszélsz az emberekkel ahogy kéne vagy éppen illene. Őszintének tartod magadat,de van amikor úgy gondolod,jobb elhallgatni az igazságot. Az embereket szívesen meghallgatod,ha úgy gondolják,sajnos tanácsot nem mindig tudsz adni,de igyekszel.
A kérdést csupán kíváncsiságból tetted fel,és kérsz minket,hogy őszinte és normális választ írjunk!
24F
A káromkodáson meg a bizalmatlanságot kívűl mintha engem írtál volna le.
14/l
Egy normális lány, akinek még kicsit fejlesztenie kéne az önismeretét, de egyébként látja magában a hibát, nem elfogult.
A röpke kis beszámolója alapján sokat olvas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!