Hogy bírjam ki januárig fogszabályzó nélkül? Egyre rosszabbul vagyok lelkileg.23N
A fogaim egészségesek, hófehérek, nincs egy tömésem sem, sosem volt gond vele, kivéve azt hogy a felső 2 fogam kissé előrébb áll, és van közte egy kisebb rés. Annyira nem durva, de mostanra már egyre jobban zavar. Minden este sírok, önbizalomhiányos vagyok. Kisiskolás koromban volt éjszakai fogszabályzóm persze, a szüleim erőltették hogy szépek legyenek a fogaim, viszont semmit nem használt. Plusz állandóan felsértette a számat, sírtam folyton. Így hogy az lekerült, abbamaradt a dolog. Viszont most meg az utolsó félévem van az egyetemen, gyakorlaton vagyok, nincsen időm semmire. Elhatároztam hogy januárban elmegyek orvoshoz, és rakatok fel fogszabályzót. Viszont már nem bírok tükörbe sem nézni. Hogyan bírjam ki addig? Annyira bánom hogy hamarabb nem rakattam fel állandót, hiába mondták a szüleim.
Akik voltak hasonló helyzetben, tudnak valamit tanácsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!