Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kezdeni az önbizalom...

Mit lehet kezdeni az önbizalomhiánnyal?

Figyelt kérdés

Szerencsére nekem nem volt még ezzel dolgom, de több barátom is önbizalomhiányos.

Tegnap pl. egy osztálytársammal beszélgettem, aki alacsony, nagymellű, és ehhez képest átlagosan néz ki. Ő viszont ezeknek a teljes ellenkezőjét akarja, és utálja a saját kinézetét. Azt mondja magára hogy dagadt, holott én hozzá képest egy mamut vagyok.

Mit lehet ilyenkor kezdeni velük?

2017. okt. 14. 12:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom hogy mamut vagyok, hanem hogy hozzá képest nézek ki úgy. Ezzel nem magamat akarom kövéríteni, hanem őt "soványítani". Viszonyítási alap.

Amúgy ezt gyakorlatilag mindenkinek mondogatja, és elég sokszor is.

Egyébként köszi a választ. (Még mindig nem én vagyok az, akinek nincs önbizalma, kérlek ne kezeljetek úgy... :D)

2017. okt. 16. 23:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Oké, mamut.
2017. okt. 17. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdésed az volt mamutka, hogy mit lehet kezdeni az önbizalomhiánnyal. Erre válaszoltam.
2017. okt. 17. 20:54
 14/14 A kérdező kommentje:

#3 Továbbra is tartom magam ahhoz hogy nem a kérdésre válaszoltál, de rájöttem hogy mire is gondoltál igazán. Bocsi a félreértésért. :/

#6 Köszi a választ.

#8 Ilyen összeszedett és jól megfogalmazott választ is ritkán látok. Köszi! C:

#10-12-13 Köszi a válaszod, elgondolkodtatott. Jó dolgokat vetettél fel. :)

...és továbbra sem vagyok mamut, jó? :D

2017. dec. 29. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!